EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu, vedeta Kanal D 2: „Sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice” + De ce își pune dafin în pantofi

Publicat: 17 apr. 2023, 10:08 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Bianca Drăgușanu, vedeta Kanal D 2, frecventează clinicile de înfrumusețare și adoră să facă asta. Ea este extrem de atentă la imaginea ei.

Bianca Drăgușanu, prezentatoarea Kanal D 2, considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz, nu se sfiește vorbească deschis despre intervențiile estetice sau despre cum reușește și mențină o siluetă de invidiat.

Într -un interviu exclusiv pe care ni l-a acordat la evenimentul de lansare a noului post tv, Kanal D 2, din portofoliul Dogan Media, Bianca Drăgușanu ne-a făcut mai multe dezvăluiri. Prezentatoarea emisiunii “Detectorului de minciuni”, a vorbit deschis despre ce proceduri estetice are în plan și facă, dar și ce superstiții sau obsesii are. Desigur, ne-a spus și cum stă cu dragostea!

Bianca Drăgușanu, prezentatoarea Kanal D 2, nu ține diete drastice: „Mi-am luat o caserolă de jumări, de 500g, Până să ajung la casă, să o plătesc, am mâncat jumătate din ea”

Ce faci de Paște? Ce planuri ai?

Am în plan să mănânc pască, drob, sarmale, ouă fierte și salată de boeuf. Acesta este planul meu de Paște.

Cum faci să nu te îngrași? Dacă te îngrași, cum faci să scapi repede de kilograme?

Eu nu mă îngraș pentru că sunt o persoană hiperactivă, eu și când nu fac lucruri, tot fac ceva. Merg frecvent la sală, de când mă știu merg la sală. Am avut o scurtă perioadă în viața mea în care am fost mai plinuță, în adolescență, atunci când a fost perioada pubertății.

Sunt o persoană care tot timpul cară, duce, aduce, se duce, se întoarce, ia copilul, du copilul, hai la sală, du-te la atelier ia rochia, spală rochia, adu rochia. Eu tot timpul fac lucruri, sunt hiperactivă. Dacă stau în casă, mut mobila, dau dressing-ul jos, fac iar dressing-ul, schimb pantofii între ei, curăț, spăl, adun, sunt foarte activă.

Ai un secret pentru cititoarele acestea care vor să slăbească repede?

Perseverență, ambiție și disciplină. Dacă găsești un echilibru în toate aceste lucruri, nu ai voie să trăiești toată viața ta într-o dietă. Am încercat și eu treaba asta când aveam 20, 30 de ani și nu pot să zic neapărat că dietele nu funcționează. Dar cred că cel mai important este să îți creezi un stil de viață echilibrat.

De exemplu, acum două zile am fost în hypermarket și la raionul de mâncare am văzut jumări și mi-am luat o caserolă de aia de 500g, adică aproape jumătate de kilogram. Până să ajung la casă să o plătesc, am mâncat jumătate din ea. Eu mâncam în magazin de poftă pentru că erau jumări de alea de mangalița. Am început să mănânc din ea, până am ajuns la casă să o plătesc, era caserola goală. Mi-am dat seama mamă, omg!

Secretul siluetei vedetei Kanal D 2: Bianca face sport, are alimentație echilibrată și frecventează clinicile de înfrumusețare

Așadar, Bianca Drăgușanu mănâncă, nu trăiește doar cu apă…

Dacă nu aș mânca, nu aș avea energie să fac toate lucrurile într-o zi. Copilul are deja 25 de kilograme și mai vreau să îl iau în brațe. Cățelul are și el 2 kilograme, si el vrea tot în brațe. Rochiile la fel, sunt foarte grele. Eu dacă nu aș mânca, nu aș putea să merg la sală. Uite, în geantă am un baton proteic. Când am ajuns aici am zis ”Mâncare avem?”. Am întrebat-o pe Luminița dacă este mâncare.

Face sport, ai disciplină și în alimentație…

Secretul este să ai echilibru și felul în care îți trăiești viața să te definească. Viața nu este o dietă, viața e să guști din toate lucrurile, să nu pui frână la nimic, dar cu măsură. Adică nu mănânc pizza dimineața, seara, la amiază sau pizza cu cartofi prăjiți. Ori mănânc pizza, ori mănânc cartofi prăjiți, și dacă mănânc pizza, nu o mănânc toată, mănânc 2, 3 felii, decent. După zic frână că oricum eu pot să mănânc mult, dar pot să mănânc și puțin și să mă satur. Depinde cum îți controlezi creierul, emoțiile, cum îți stăpânești toate lucrurile acestea.

Sport faci, alimentație corespunzătoare ai…La clinicile de înfrumusețare mai mergi? Ce proceduri îți faci? Ce tratamente?

Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.

Ce tratament vrea și facă vedeta. „Am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită”

Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctoriță cu care rezonez foarte bine. Am sunat-o pe doctorița mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace și introduce în piele colagen. Vreau să îmi fac pe la genunchi și pe coapse, pentru celulită. Într-o anumită lumină am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită.

Am sunat doctorița și am zis că vreau să vin la Cluj să fac pentru că a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus că mai vreau să-mi fac ceva la buze, și a zis ”Eu nu-ți mai bag la buze nimic” și am zis ”Nu, de data asta vreau să-mi scoți ce mi-am băgat eu acum 22 de ani”. Si anume bioalcamid, care s-a granulat așa ca niște bobițe de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Ele nu se văd, dar eu le simt și mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau să trăiesc cu ele. Dacă am trăit 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. În momentul acesta nu mai vreau. M-m gândit eu să fac asta și am zis că eu știu exact ce înseamnă. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locală cu xilină, tai cu bisturiul, faci incizie, scoți boaba de orez, mă coși.

Bianca Drăgușanu, intervenție la față: „Vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc”

Mi-a zis că o să fiu inflamată și vânătă, i-am zis să stea liniștită, dacă am 7 zile la dispoziție, mă dezumflu, vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată.

După asta o să mă injectez cât vreau eu. Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic.

Obsesii ai?

Pantofii, am sute. Îmi cumpăr în fiecare săptămână pantofi. Partea proastă a lucrurilor este că eu nu am vicii, dar acesta pot spune că este viciu, unul scump. Eu purtând 41 jumătate, sau 41, zici că sunt un pinguin așa, lopeți mari zici că am. Când îmi cumpăr măsura 41 la pantofi, dacă intri pe Farfetch, 39 costă 500 euro, 41 costă 1500 euro.

Pantofii aceștia din picioare, este prima lor ieșire în oraș, sunt dintr-un plastic și i-am pus în picioare. Când i-am băgat în picioare, abia îi băgam. S-a încălzit piciorul, s-a lărgit plasticul vieții și acum îmi sunt largi. Culmea, mi-am mai luat vreo 3 perechi asemănătoare, îmi vine să îmi bag unghia în gât.

Ce superstiții are Bianca Drăgușanu, prezentatoarea Kanal D 2: „Am eu astea ale mele cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin. Am în portofel și în fiecare pantof”

Superstiții?

Superstiții nu prea am, în schimb am chestii după care mă ghidez energetic pentru a-mi merge mai bine. Nu știu dacă să le zic superstiții. Am eu astea ale mele cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin. Am în portofel și în fiecare pantof. Mai am cu scorțișoara și mai am asta cu data de 1, de fiecare dată fac așa un fel de mantră în care pe data de 1 pun niște scorțișoară la intrarea în casă și îmi doresc eu mie numai bine, abundență și magnet de abundență.

Personal ești bine?

Da, cred că poti să simți din energia mea că sunt bine. Da, sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Nu îmi lipsește absolut nimic, sunt foarte fericită cu viața pe care o am, pentru că sunt un om atât de binecuvântat și atât de iubit de Dumnezeu, încât fiecare zi pentru mine, este o bucurie.

Copilul îmi este sănătos, meseria și imaginea pe care o am de atâția ani îmi produce bani fără ca să depun un mare efort. Nu-ți imagina că este ușor, dar e mișto. Eu port diamante, primesc bani. Altele dau bani pe diamante. Bine, multe dintre ele mi le și cumpăr. Port peruci, iau bani. Fac poze pentru nu știu ce casă de pariuri, iau bani. Mă duc să-mi fac botox, mă duc filmez cu injecția în buza, iau bani. Altele dau bani. Mă dau cu nu știu ce parfum, iau bani. Mă dau cu nu știu ce cremă, iau bani. Mă duc la solar, iau bani.

Ce spune despre iubit? „Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți”

Pe mine mă enervează taxele și impozitele pe venituri, pentru că nu iau bani la negru, iau bani declarați. Viața mea este o binecuvântare, în primul rând cred că de la copilul meu au început binecuvântările.

Îți lipsește ceva? Simți că îți mai lipsește ceva?

Nu îmi lipsește absolut nimic. Dacă sunt sănătoasă, sunt fericită, cariera mea este în ascensiune din nou. Atelierul de rochii de mireasă îmi merge de vreo 14 ani, fac ce îmi place, apar la televizor, iau bani.

Jumătatea consideri că ai gasit-o?

O am și am vrut să îl iau cu mine aici. Noi suntem un întreg, bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe.

Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți. Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto. Am avut și noi urcușuri, coborâșuri. Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu. Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu. Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie.

 

Publicat: 17 apr. 2023, 10:08 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×