EXCLUSIV | Avem detalii din culisele podcastului „Acasă la Măruță”! Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Publicat: 07 ian. 2023, 20:23 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Detalii din culisele podcastului „Acasă la Măruță”, prezentat de Cătălin Măruță! CIAO.RO a stat de vorbă cu o parte din echipa prezentatorului tv.

CIAO.RO are detalii din culisele podcastului „Acasă la Măruță”! Prezentatorul tv la al cărui podcast vin nume celebre din showbiz, unele dintre ele poate pentru prima oară, are o adevărată echipă în spate!

Reporterii CIAO.RO a stat de vorbă cu o parte din băieții care fac parte din proiect și care au numai cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Măruță. Oamenii care lucrează cot la cot cu prezentatorul tv pentru podcast fac deja parte din „familie”, după cum a dezvăluit Cătălin. În echipaAcasă la Măruță” este multă distracție, tensiune uneori, dar și multă muncă!

„Când suntem la studio ne simțim ca și cum am fi acasă”

Câte premii aveți până acum pentru podcast? Dar în cariera ta, Cătălin?

În cariera mea nu știu exact, nu le-am numărat dar am destul de multe. În jur de cincisprezece avem doar în studioul de la podcast. Premiul de debut, premiul de cea mai bună emisiune și am trecut apoi prin tot felul de momente.

Câți sunteți în echipă?

Avem două fete în echipă și noi băieții iar toți ne ajutăm între noi. Când suntem la studio ne simțim ca și cum am fi acasă.

Cum este să îl aveți ca șef pe Cătălin Măruță?

Cătălin nu e șef la podcast „Acasă la Măruță”

Este o atmosferă atât de frumoasă încât nici nu simți că ai avea un șef. Ne simțim ca într-o familie, iar treaba aceasta pornește de la el pentru că el știe să inducă acest sentiment și să ne facă să ne simțim foarte bine. Mereu am fost o echipă unită, unde lucrăm frumos, facem ceva frumos, iar el ne este mai mult ca un frate și așa reușim să facem toate lucrurile cu cea mi mare bucurie și plăcere.

După ce criterii i-ai ales pe cei din echipă? A existat un criteriu de bază?

În primul rând, aceștia sunt oameni care gândesc și simt exact in același fel în care o fac și eu și sunt persoane cu care mă cunosc de foarte mult timp. Cu Alex mă cunosc de cel puțin 10 ani, fiind omul care coordonează foarte multe lucruri care țin de Andra, dar și de noi iar, in același timp am încredere totală în Radu care este de 14 ani la emisiune, Florin de 6 ani, Simona la fel. Toți oamenii cu care lucrez sunt de foarte mult timp.

„Povestea podcastului a pornit într-o seară…”

Povestea podcastului a pornit într-o seară stând la o vorbă, iar numele a venit de la Alex. Aveam studioul de ceva timp pregătit, înainte să fie lansate podcasturi, numai că nu începeam. Radu a fost cel care a tras să începem mai repede. Nu aveam nici nume, nu știam în ce zonă să o luăm și aveam tot felul de propuneri, iar Alex a venit cu ideea  ”Acasă la Măruță” și așa a rămas.

Cine alege invitații? Ai momente de contrazicere sau de tensiune?

Invitații îi alegem împreună, dar normal că avem și momente de contrazicere, de tensiune însă nu avem. Spre exemplu, aveam un podcast propus de Florin, care a insistat foarte mult pentru invitat, iar noi am început să ne contrazicem și a durat vreo două luni de zile până am ajuns la un punct comun, după care am făcut acel podcast și a avut niște performanțe fabuloase. Ne dorim să facem treaba asta cât mai bine însă trebuie să ne placă și invitatul pe care îl avem.

Cătălin: „Podcasturile „Acasă la Măruță” intră integral, noi nu tăiem nimic din ele”

Vi s-a întâmplat să plece un invitat nemulțumit, supărat? Sau să vă ceară cineva să nu mai publicați?

Nu, nu am avut niciun moment de genul acesta. Podcasturile intră integral, noi nu tăiem nimic din ele. Oamenii simt că vin acasă la Cătălin și intră în această atmosferă familială și atunci nici nu simt nevoia de a evita lucruri sau de a scoate, pentru că s-au simțit bine de la început până la sfârșit. Este o discuție între prieteni, oamenii știu unde vin, iar apoi te sună și spun că nu le vine să creadă că au spus toate lucrurile astea. Niciodată nu a fost ceva de genul să scoatem ceva, cu toate că de multe ori pot apărea în mediul online tot felul de pesupuneri.

Cătălin Măruță: „Am avut un hater care mereu vorbea de rău și pe care am decis să îl sun personal”

Vă afectează hate-ul pe care îl primiți din partea oamenilor? Obișnuiți să le răspundeți acestor oameni?

Sincer, nu prea ne-am izbit de așa ceva, dar clar avem și câțiva oameni care fac asta. Le răspundem și acestora, noi comunicăm cu toată lumea. De exemplu, am avut un hater care mereu vorbea de rău și pe care am decis să îl sun personal pentru a înțelege care este problema, iar acum acea persoana este un mare fan al emisiunii.

Îmi puteți spune un moment amuzant pe care nu aveți cum să îl uitați?

Am stat la un podcast în jur de 6 ore de vorbă cu Cosmin Seleși și am băut multe sticle de vin, iar la un moment dat nu se mai termina acest podcast, la altul am cântat cu Puya și a fost foarte frumos și ne-am distrat foarte tare. Noi nu simțim că este muncă absolut deloc pentru că fiecare lucru pe care îl văd cei de acasă este făcut în echipă și asta contează foarte mult.

Foto: Acasă la Măruță / Arhivă Ciao.ro

Publicat: 07 ian. 2023, 20:23 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă