Câți bani câștigă Cătălin Măruță din podcastul de pe YouTube: ”Mulți vloggeri ar fi invidioși!”

Publicat: 05 mart. 2022, 10:47 Autor: Maria Apostol Vedete

Cătălin Măruță a exploatat din plin trendul ”new media” și a avut numai de câștigat de pe urma podcastului pe care îl are pe Youtube. Vedeta Pro TV a mărturisit ce venituri obține din această activitate. 

Cătălin Măruță se declară mulțumit de succesul pe care îl are pe Youtube. Dovadă stă și unul dintre cele mai recente podcasturi ale sale, cu Laurențiu Reghecampf, a stat pe locul 1 în trending pentru mai multe zile. În două săptămâni, interviul a înregistrat aproape 2,5 milioane de vizualizări.

Cătălin Măruță a avut o sumedenie de invitați, mai mult sau mai puțin „scandalizați” de retorica directă a prezentatorului. Cu unii dintre ei Cătălin Măruță este prieten, fapt ce i-a făcut pe interlocutori să se deschidă și să “dea tot din casă”.

Printre favoriții gazdei se numără Mihai Bendeac. Care s-a lăsat extrem de greu până să ajungă “Acasă la Măruță”. Dar și Puya, alături de care moderatorul a povestit mai bine de trei ore, întâmplări comune, petrecute de-a lungul anilor. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Întrebare incomodă pentru Măruță: ”Ai înșelat-o pe Andra?”

Prezentatorul TV de la Pro TV a primit o întrebare absolut neașteptată din partea invitatului său, Jador, atunci când a luat parte la ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”, rubrica emisiunii.

Cătălin Măruță i-a adresat întrebări invitatului său, Jador, însă artistul, simțindu-se iritat că trebuie să mănânce bulete de cașcaval cu sos picant, l-a luat la „rost” pe omul de televiziune!

Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, susțin surse din anturajul artistului.

Publicat: 05 mart. 2022, 10:47 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă