EXCLUSIV | Anda Adam, rochie de mireasă de 20 kilograme, meniu sofisticat, acrobații și program de club la petrecere! Artista și soțul ei au avut nunta anului 2024

Publicat: 30 iun. 2024, 16:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Emoții mari pentru Anda Adam și soțul ei, Joseph Adam, care s-au cununat religios ieri după-amiază la Mănăstirea Cașin. Mirii au venit cu alai, soțul artistei și câțiva dintre invitați au ajuns la biserică cu autobuzul, un concept pe care l-au văzut în Ibiza și le-a plăcut pentru că îi reprezintă, iar mireasa a venit cu jeep-ul la cununia civilă.

Anda Adam a avut o rochie spectaculoasă, bătută cu multe pietre, cu un decolteu generos dar extrem de incomodă, care a cântărit nici mai mult nici mai puțin de 20 de kilograme.  Anda Adam a ales să facă cununia religioasă la Mănăstirea Cașin, acolo unde ea a fost botezată și mai apoi, și fiica ei, Evelin. Mama cântăreței nu și-a mai putut lua ochii de la fiica ei, a plâns când a văzut-o în rochia de mireasă și la biserică, în timpul ceremoniei religioase. Slujba a fost oficiată de trei preoți iar Anda Adam a fost ușor icomodată de rochia imensă pe care a purtat-o însă ea și-a dorit să fie în centrul atenției și o mireasă total atipică.  Multe flori albe, baloane de săpun și fum și tunuri de confetti au întâmpinat mirii după ce au ieșit din biserică.

Anda Adam, rochie de mireasă de 20 kilograme, meniu sofisticat, acrobații și program de club la nuntă!

„De la hotel către biserică am ales să plecăm cu autobuzul, ca să fie nebunia lui Salam. Am plecat cu un  bus special, un limo party bus, dotat cu bar, lumini, fum, lasere, ecrane, DJ,  un bus de petrecere.E ceva super tare, inedit, mortal, exact pe filmul nostru de petrecere gen Ibiza, așa că toată lumea catre biserică a plecat în mare vervă cu cântat, dansat și tot ce trebuie. A fost wow! Sunt foarte fericită și emoționată, rochia mi-a dat ceva bătăi de cap, o să ne distrăm, ne-am dorit o petrecere extravagantă și am organizat totul așa, după sufletul nostru! Tot ce ne mai dorim de acum încolo este să avem un copil, cu ochii soțului, bineînțeles!”, ne-a povestit pentru Ciao.ro, super fericită Anda Adam.

Cristina Spătar și soțul ei, omul de afaceri Vicențiu Mocanu, Iasmina Hill și partenerul său de viață, administratorul Statuii Libertății de la New York, milionarul Bradford Aaron Hill, Denisa Tănase și soțul ei, Marius Moga și Bianca Lăpuște, Kamara, Boier Bibescu, managerul și impresarul vedetelor, Marius China, Xonia, Roxana Vancea și Dragoș Paiu, Geta Voinea, s-au aflat printre invitații Andei Adam la petrecerea de nuntă care a avut loc într-un binecunoscut club din București. Acrobații, animatori cu picioroange și costume cu oglinzi, o nuntă total atipică și extravagantă. Mirii și-au făcut apariția în jurul orei 22.00, pe ritm de tarabane, au salutat invitații și au dansat apoi Oana Radu a fost cea care a deschis programul artistic. Au urmat apoi Mr. Juve, Cocoș de la Călărași, Tanca Uraganu, Florin Salam și multă muzică de club. Cea mai recentă piesă a miresei, „Șervețele”, a răsunat și ea la nunta Andei Adam.

Tort imens și meniu sofisticat, româno-franțuzesc! Nu au lipsit peștele Halibut și Vita Wellington

Anda Adam s-a schimbat la petrecerea de nuntă din club într-o a doua rochie, de culoare crem, la fel de sofisticată. Mireasa a avut mari emoții nu doar la cununia religioasă de la biserică ci și la nuntă. Fericiții miri s-au pupat mult, au lăcrimat, au dansat și s-au distrat la petrecerea lor de nuntă.

Candy bar-ul a fost cu tematică de branduri cunoscute și scumpe, tortul imens, cu ciocolată albă și neagră, tăiat chiar de mire cu o mare sabie de samurai, iar meniul a fost ales în ton cu petrecerea de nuntă, la fel de sofisticat. Acesta a fost compus atât din elemente românești, îmbinate de minune cu cele din bucătăria franceză. Pentru starter și aperitiv s-a servit  prosciutto crudo cu pere caramelizate și fistic, foie gras și roșii confiate cu tonka, lime și vanilie, crevete în cuib de cartof și crema de avocado, tartar Saint Jaques pe chips de crevete, brânză de capră cu nuci și căpșuni. La Main Course (felul principal), din meniu a făcut parte File de pește Halibut cu orez negru și sos de mărar iar apoi, la friptură, invitații au servit Mușchi de vită Wellington cu sos chimichurri și piure de cartofi cu trufe.

Publicat: 30 iun. 2024, 16:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×