Exclusiv! Alina și Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Nu vrea să nască în România!

Publicat: 03 nov. 2020, 16:22 Autor: Dora Bazavan Vedete
Exclusiv! Alina și Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Nu vrea să nască în România!

Așa cum anunța Ciao.ro, luna septembrie a fost una fericită pentru cuplul Alina și Ilan Laufer! Nu vrea să nască în România!

Soția tânărului om de afaceri și a politicianului este deja însărcinată în 16 săptămâni. Sarcina cu gemeni decurge bine iar Alinei nu i se vede încă burtica de gravidă deși a intra deja în 4 luni.

“Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 16 săptămâni și m-am îngrășat 4 kilograme. Am poftit la piftie de curcan și trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta”, a mărturisit, exclusiv pentru Ciao.ro, Alina Laufer. Fosta soție a lui Jorge ia în calcul să nască gemenii în străinătate, undeva unde riscul de Coronavirus este puțin mai mic, așa că Alina se gândește serios să opteze probabil să își aducă copiii pe lume la o clinică din Israel.

După 8 ani de zile de încercări, ultima inseminare s-a dovedit a fi un real succes, astfel că fosta soție a lui Jorge urmează să devină din nou mamă, anul viitor, în luna aprilie.

“Suntem foarte fericiți. Ilan este foarte bucuros și chiar vorbeam și spuneam că am recuperat acum cu aflarea veștii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reușeam să devenim părinți. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!”, declara Alina Laufer în luna septembrie, după ce a aflat că va deveni mămică de gemeni.

 

Publicat: 03 nov. 2020, 16:22 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă