EXCLUSIV | Adela Popescu, condiție pentru PRO TV ca să prezinte “Sunt celebru, scoate-mă de aici”: “Prima întrebare pe care am adresat-o a fost…”

Publicat: 06 dec. 2022, 19:01 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Adela Popescu, prezentatoarea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a acceptat propunerea abia după ce a aflat că poate pleca cu familia la filmări, în Dominicană.

Adela Popescu, prezentatoarea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show difuzat la Pro Tv, a acceptat propunerea de a fi la cârma emisiunii filmate în Dominicană, alături de Cabral, doar după ce a aflat că poate pleca împreună cu familia.

Actrița a petrecut câteva săptămâni bune în Dominicană, unde s-a filmat sezonul doi “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Radu Vâlcan, soțul ei, și cei trei copii ai lor.

Adela Popescu, prezentatoarea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Pentru mine a fost acasă și acolo pentru că am fost cu toată familia”

Puțină lume știe însă că vedetei Pro Tv i s-a împlinit un vis cu această experiență. Adela Popescu și-a dorit o vacanță de o lunădouă, departe de casă, într-o zonă călduroasă, cu familia, după cum ne-a dezvăluit în interviul exclusiv pentru CIAO.RO.

Sezonul 2 al emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost câștigat de Anisia Gafton.

Cum descrii experiența la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Pentru mine a fost acasă și acolo pentru că am fost cu toată familia. Și acolo unde sunt copiii și Radu, sunt acasă.

Mie mi-a plăcut foarte mult ce s-a întâmplat acolo. M-am simțit minunat, fantastic.

Ai spus “Da” de la început când ti s-a propus sa prezinți “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

Prima întrebare pe care am adresat-o a fost “Pot să merg acolo cu familia?”. Mi s-a spus “Da”. Am zis “Ok. Atunci merg”. Eram foarte liniștită și că știam de Cabral, de care mă leagă o prietenie foarte lungă și foarte frumoasă, proiectul îl știam din sezonul trecut și mi s-a părut o super provocare. Mai ales că visul meu, cei apropiați știu, era să petrec o lună, două undeva într-o țară caldă cu familia. Și visul mi s-a îndeplinit.

Adela Popescu, despre concurenții “Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „In ei se declanșau niște mecanisme care îi făceau să fie mai buni decât sunt”

Care probă ți s-a părut cea mai grea pentru concurenți? Care ți s-a părut cel mai bun concurent? Ți-a fost milă de ei?

Constant îmi era. Doar că mila nu era sentimentul corect, chiar dacă eu asta simțeam atunci. Pentru că în ei se declanșau niște mecanisme care îi făceau să fie mai buni decât sunt. Pentru că despre asta este vorba, cum fac ei să devină cât mai buni… au fost fantastici. Toți au fost fantastici, în egală măsură.

Te-ai fi văzut concurentă?

Niciodată. Și acum cu atât mai mult mi-e destul de clar că niciodată.

N-a fost greu cu copiii acolo?

Nu… Copiii au fost absolut în extaz. Eu nu sunt o persoană care romanțează viața de familie, sunt foarte sinceră în ceea ce privește greutățile, însă acolo au fost niște momente în care eu am văzut ce înseamnă fericirea. Prima zi în care am ajuns pe plajă, dimineața, eram pur și simplu în extaz… și noi locuiam într-un resort în care erau întinderi foarte mari de iarbă… alergau… era efectiv ca în cea mai frumoasă poveste.

Adela Popescu, Crăciun în sânul familiei, apoi vacanță la căldură

Acum ești singură. Radu e plecat la filmările emisiunii lui…

Radu este plecat, are proiectul lui, o lună. Aș fi plecat și eu după el, dar Alexandru are școală.. și nu pot.

Ce planuri ai de sărbători?

Evident că le petrecem cu familia. Cel mai probabil vom merge la Sușani, și apoi, de Anul Nou și după, ne dorim să mergem undeva la cald… poate nu atât de departe… cu copiii, trebuie să ne întoarcem destul de repede pentru că Alexandru începe școala… undeva unde să fie mai cald decât în România. Nu știm încă, n-am luat încă biletele.

Publicat: 06 dec. 2022, 19:01 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă