EXCLUSIV| 33 de zile fără zahăr pentru Anamaria Ferentz! Cum a ajuns vedeta să scoată dulciurile din meniu și ce mănâncă acum

Publicat: 20 Jan. 2021, 14:58 Vedete

Cântăreața a devenit cumva dependentă de zahăr și de dulciuri, cafea și tot ce înseamnă zahăr așa că a decis că este momentul să ia o pauză și să înceapă o dietă sănătoasă și timp de 33 de zile, nici mai mult nici mai puțin, să elimine complet zahărul din alimentația ei.

„Nu o fac ca să slăbesc, pentru că nu am ce să mai slăbesc! Am ales să fac această dietă pentru sănătate, pentru că am exagerat cu dulcele în ultimele luni, am  mâncat extrem de mult dulce și mi-am dat seama că  zahărul e o dependență și în fiecare zi mă gândeam ce să mai mănânc dulce. Dar nu orice! Ciocolată, prăjituri, anumite prăjituri, de fapt, nu am poftă de orice, dar la ciocolată nu mă puteam limita la o bucată-două, trebuia să mănânc o ciocolată-două, într-un moment, nu era cu limite. Așa și la prăjitură și simțeam nevoia să o fac zilnic. De asta am început aceste 33 de zile fără zahăr. Am văzut la cineva și mai ales știu că orice faci 33 de zile, devine un obicei! Dacă tot m-am apucat, m-am gândit să fac un total detox, adică fără cafea, fără zahăr, alcool și carbohidrați. Încerc să mă țin de ceea ce mi-am propus. Îmi place mult cafeaua și simțeam nevoia să beau 10 pe zi, dar beam una…Mi-am propus să fac sport zilnic, fără excepție, chiar și 10 minute, niște abdomene, cu niște greutăți, orice, poți să faci o grămadă de chestii in 10 minute, e important să corelezi cu un cardio, să mergi pe jos sau pe bicicletă…”, a povestit vedeta exclusiv pentru CIAO.RO.

În plus, Ferentz a detaliat pe paginile ei de pe rețelele de socializare și în ce constă dietă ei fără zahăr, pe lângă mișcare, adică sport și meditație.

“Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să mă hidratez, asta fac de ani de zile. Deci, beau un pahar de apă cu lămâie proaspăt stoarsă. Este bună la alcalinizarea corpului. Apoi până la micul dejun beau un ceai verde și multă apă.

Micul dejun: astăzi a constat în cereale cu lapte de migdale. Puteți adăuga după preferințe: afine, mure, căpșuni… Prânzul a fost cu spanac sauté și 2 ouă. Cina: conopidă mărunțită și fiartă în lapte de migdale (are textura de orez)…eu am mâncat-o cu castraveți murați. Peste zi, ca gustare, am avut un măr și  o banană… îmi doream ceva dulce binenînțeles…P.S.: Nu sunt specialist în diete, tratamente, etc… Așa mănânc eu în general, în afara dulciurilor cu care am super exagerat, acesta era obiceiul meu alimentar de foarte mulți ani. De aceea nu am avut niciodată probleme cu greutatea și port aceeași mărime din liceu la haine M-au întrebat foarte multe persoane despre dietele mele, acum a venit momentul să împărtășesc cu voi și să mă ajut de aceste confesii pentru a scăpa de adicția la zahăr”, a marturisit Ferentz.

 

Publicat: 20 Jan. 2021, 14:58 Vedete
Pe aceeași temă