Era insarcinata in 37 de saptamani cand fetita i-a murit in burtica! Totul s-a intamplat in spital, sub ochii medicilor

Publicat: 03 Jan. 2019, 13:17 Parenting
Era insarcinata in 37 de saptamani cand fetita i-a murit in burtica! Totul s-a intamplat in spital, sub ochii medicilor

Fiecare viitoare mamica viseaza la momentul in care isi va strange puiul in brate. Gabriela nu a mai apucat sa-si pupe fetita.

Micuta a murit in burtica cand mama avea 37 de saptamani. Tragedia s-a intamplat in spital, sub ochii doctorilor. Cum a fost posibil asa ceva? Gabriela ne-a impartasit experienta crunta prin care a trecut.

“Povestea mea a inceput pe 28 februarie 2018, cand am fost la ginecolog si mi-a confirmat sarcina. Prima sarcina, primul copil, veselie mare. Mostenind de la mama niste varice frumoase pe picior, a trebuit sa fac analize mai multe printre care si cele de trombofilie, doar ca sa eliminam eventualele probleme ce puteau aparea.

Era insarcinata in 37 de saptamani cand fetita i-a murit in burtica! Totul s-a intamplat in spital, sub ochii medicilorMi-au aparut doua modificari, am fost la hematolog, la noi la Galati, insa mi-a spus ca nu e nimic anormal si nu ar trebui sa-mi fac griji si nici nu e nevoie sa fac injectii in burta cu anticoagulante. Intre timp, am facut un hematom, dar care s-a retras de la o vizita la alta la medic.

Prin luna august, la 6 luni de sarcina, mi-a zis medicul ca am lichid amniotic usor in exces. Am intrebat de ce si mi-a zis ca nu are raspuns la intrebare. “De la totul si de la nimic”, mi-a zis. Nu stia exact, dar mi-a zis oricum ca nu e nimic ingrijorator.

In septembrie am mers din nou la ecografie si mi-a spus iarasi ca am lichid cam mult. Am intrebat motivul, acelasi raspuns.. “nu stiu”. La inceputul lui octombrie, aceeasi situatie. Eu deja aveam o stare de disconfort pentru ca aveam burta foarte mare, in conditiile in care fetita mea era mai mica cu o saptamana, iar eu nu luasem in greutate foarte mult.”

Citeste continuarea pe demamici.ro.

Publicat: 03 Jan. 2019, 13:17 Parenting
Pe aceeași temă