Emotii cumplite pentru Andreea Esca! In toamna va afla decizia in procesul in care e implicata

Publicat: 17 Jun. 2019, 13:06 News 3

In urma cu cativa ani, o doctorita din Focsani a dat-o in judecata pe stirista de la Pro TV.

Emotii cumplite pentru Andreea Esca! Mai precis, in 2013, s-a prezentat o stire pe toate canelele tv conform careia o doctorita din Focsani a avut un incident in trafic cu un politist care a oprit-o pentru un control de rutina.

Aceasta a fost acuzata ca a vrut sa se sustraga de la control si in plus, i-a prins mana agentului in centura. In fata instantei s-a spus ca politistul a vrut de fapt s-o agreseze iar femeia a fugit de frica.

Emotii cumplite pentru Andreea Esca

Andreea Esca, victima escrocilor! Imaginea ei a fost furata si ea nu stie ce sa mai faca

S-au publicat dupa mai multe informatii legate de dosarul medical al doctoritei, care nu o puneau intr-o lumina prea buna. I-au creat reale probleme pe plan profesional sau si personal, astfel ca doctorita a dat-o in judecata pe Andreea Esca.

In acel dosar apare ca „parat” si colegul acesteia, Mihai Dedu. Tot anul trecut dar si la inceputul acestui an au fost multe discutii pe fondul acestui dosar, iar Judecatoria Focsani a stabilit ca termen pentru prima pronuntare data de 13 noiembrie 2019.

Andreea Esca, victima escrocilor! Imaginea ei a fost furata

Prezentatoarea jurnalului de stiri de la PRO TV, de cand s-a deschis postul din Pache Protopopescu, are parte de o surpriza neplacuta. Andreea Esca a constatat ca cineva i-a furat imaginea si vorbeste in numele ei.

Pentru a isi avertiza prietenii de escrocheria virtuala, ce poate avea consecinte legale grave, Andreea Esca a publicat un mesaj pe contul ei de Facebook. Aceasta sustine ca oamenii nu trebuie sa fie pacaliti de oamenii care profita de imaginile vedetelor.

„Văd pe Facebook o mulțime de postari despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lasați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit in media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au si ei familii, copii, prieteni? Cat costa să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris Andreea Esca pe contul de socializare.

Publicat: 17 Jun. 2019, 13:06 News 3
Pe aceeași temă