Este cea mai sexy doctorita din lume dar nu mai are voie sa profeseze. Trupul ei provocator a lasat-o fara loc de munca

Publicat: 17 Jun. 2019, 10:26 News 3

Tinerei in varsta de 28 de ani i s-a suspendat licenta de medic dupa ce a pozat extrem de sexy pe Instagram.

Este cea mai sexy doctorita din lume. Doctorita Nang Mwe San din Myanmar (Birmania) a fost aspru pedepsita pentru ca este mult prea sexy, din punct de vedere al barbatilor din sistemul medical.

Astfel, din neant, aceasta s-a trezit cu licenta suspendata dupa ce a publicat cateva fotografii sexy si provocatoare pe social media. Motivul pentru care a facut acest lucru este pentru ca tanara, pe langa medic, este si model.

Este cea mai sexy doctorita din lume

Este cea mai sexy doctorita din lume

Nang este de-a dreptul furioasa pentru aceasta decizie care nu are nicio baza, si i se pare totul o mare nedreptate. Deocamdata vrea sa puna pauza carierei de medic pentru a se focusa pe cea de model.

Insa nu vrea sa renunte la lupta pentru ca nu i se pare corect sa i se interzisa dreptul de a profesa, fiindca la un moment dat va vrea sa se intoarca sa profeseze ca medic.

In acest sens, Nang Mwe San va depune o contestatie impotriva Consiliului Medicilor din Myanmar unde este increzatoare ca va castiga, fiindca licenta i s-a retras pe un motiv care nu are legatura cu profesia ei, fiind vorba doar despre sexism.

Foarte multi oameni o sustin iar aceasta va face orice e posibil pentru a-si redobandi licenta, pentru ca nu a gresit cu absolut nimic. Cei din Consiliul Medicilor din Myenmar au sustinut doar ca Nang Mwe San a pozat in poze mult prea sexy.

„Am fost șocată și foarte tristă să primesc această veste. Am muncit enorm ca să devin doctor. M-am îmbrăcat sexy când am tratat pacienții? Niciodată! (…) Orice s-ar întâmpla, nu voi renunța nici la cariera de model”, a spus Nang Mwe San pentru Channe New Asia, potrivit Click!.

Publicat: 17 Jun. 2019, 10:26 News 3
Pe aceeași temă