Emma Neagu, cauza mortii. De ce a murit gimnasta de la Romanii au talent

Publicat: 12 Apr. 2019, 16:10 News 3

Tanara de 15 ani a participat la Romanii au talent, in ciuda conditiei sale. Gimnasta suferea de cancer la oase, boala care a lasat-o fara picior.

Emma Neagu, cauza mortii. De ce a murit gimnasta de la Romanii au talent, la doar 15 ani. Micuta a fost denumita ‘printesa de la Romanii au talent’ dupa ce toata lumea a ramas impresionata de numarul ei. In urma cu 3 ani, tanara a fost diagnosticata cu cancer la oase.

Boala i-a afectat, initial, piciorul. Medicii i-au spus ca are doua variante: il pastreaza, dar nu mai face sport, sau si-l amputeaza si poate face gimnastica mai departe. Emma Neagu de la Romanii au talent a decis sa isi taie piciorul pentru a isi continua visul.

Emma Neagu, cauza mortii

Cu toate ca in mod oficial, familia nu a divulgat cauza mortii, e lesne de inteles ce s-a intamplat. In cadrul editiei de pe 8 februarie 2019, mama ei a marturisit la Romanii au talent ca Emma Neagu e bolnava din nou.

  • “În decembrie, pe 20 decembrie, a mai ieșit ceva la radiografie. Ea a mai avut două operații la plămâni”, a declarat mama adolescentei în culisele show-ului de la Pro TV.

De ce a murit gimnasta de la Romanii au talent

Emma Neagu, ajutata de o asociatie din America

Cu toate ca a primit ajutor din toate partile, boala a macinat-o pe gimnasta la doar 15 ani. Emma Neagu a murit in urma cu cateva ore.

  • „Emma a fost o lumină strălucitoare, care a avut o pasiune pentru dans și gimnastică. Ea ne-a spus recent că avea mari dureri și că gimnastica și dansul nu mai sunt «pe radarul său». Ne-a scris: «Sunt ținută pe morfină și asta e. Efectiv nu am alte opțiuni de tratament💔💔💔». Noi suntem foarte triști pentru vestea primită, însă nu avem niciun dubiu că Emma este în Rai și face roata și flipsuri în timp ce noi facem această postare. Vă rog să lăsați un mesaj pentru familia Emmei”, au scris oficialii de la TheTruth365 – o asociație care susține copiii care luptă împotriva tuturor formelor de cancer.
  • Dansul de la Romanii au Talent care l-a facut pe Smiley sa planga! Fetita asta nu avea un picior si a dansat superb VIDEO
Publicat: 12 Apr. 2019, 16:10 News 3
Pe aceeași temă