Emisiunea „Chefi la cutite” va avea un sezon special. Ce schimbari se vor produce

Publicat: 03 apr. 2019, 18:58 Autor: Simona Vedete

Una dintre cele mai indragite emisiuni culinare va suferi mari schimbari.

Emisiunea „Chefi la cutite” va avea un sezon special. In scurt timp urmeaza sa fie lansat sezonul de primavara al show-ului culinar „Chefi la cutite”, insa va avea un alt format fata de cel cu care eram obisnuiti.

Astfel, „Chefi la cutite” revine la Antena 1 cu o editie speciala, insa un singur lucru va ramane acelasi si anume cei trei jurati Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu.

Emisiunea „Chefi la cutite” va avea un sezon special

Emisiunea

Primul lucru care se schimba este numele, pentru ca de acum se va numi „Chefi la cutite – Familii la cutite”, pentru ca intreaga competitie se va desfasura in familie, dupa cum spune si numele.

„Sezonul special, ‘Familii la cuțite’ va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membrii unor familii. Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri „la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare.

Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru” au spus reprezentantii Antenei 1, conform paginademedia.ro.

Chefii vor fi pusi in ipostaza de a-si alege fiecare cele mai bune trei familii care sa lupte pentru marele premiu pus in joc. Insa fanii show-ului „traditional” nu trebuie sa se intristeze, fiindca „Chefi la cutite” va continua si in varianta cu care ne-a obisnuit.

Publicat: 03 apr. 2019, 18:58 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă