Elena Marin, umilită din nou de colegii săi. Ce au spus Faimoșii despre ea de această dată

Publicat: 12 Mar. 2021, 13:08 Vedete

Elena Marin a intrat din nou în atenția colegilor săi. Certurile din echipa Faimoșilor sunt departe de a se fi încheiat, iar de această dată între aceștia a izbucnit un scandal din cauza nominalizărilor.

Elena Marin a fost din nou criticată dur de colegii săi din cauza nominalizărilor pe care le-a făcut în ultima vreme. Din acest motiv, dansatoarea mărturisește că îi este din ce în ce mai greu să se concentreze la joc și la lucrurile pe care le are de făcut pe traseu.

Elena Marin, umilită din nou de colegii săi

Sebastian Chitoșcă și Zanni s-au aliat împotriva Elenei Marin, pe care o atacă ori de câte ori au ocazia. Cei doi au susținut în repetate rânduri faptul că dansatoarea este prefăcută și se victimizează pentru a atrage simpatia publicului.

ZanniEu sunt foarte individualist. Nu mă interesează deloc de echipă. Așa e toată lumea, dar nu vor să recunoască.

Sebastian Chitoșcă: Nu se mai termină cu prefăcuta asta de Elena. Nu o mai suport deja! Prefăcută sau nu, nu se mai termină! Ia toate chestiile, problemele prea personal. N-are niciun rol în emisiunea asta.

Simona Hapciuc, despre ultima nominalizare a Elenei Marin

Simona Hapciuc și Elena au fost foarte apropiate pe parcursul competiției. Cele două și-au făcut deseori destăinuiri și s-au susținut în momentele în care aveau nevoie.

Recent, fosta concurentă și-a spus părerea despre nominalizările Elenei Marin.

„Elena a greșit foarte mult votându-l pe Zanni. I-am zis că o văd câștigătoare, dar are stilul ăsta de a se victimiza. Votul ei a fost greșit din punct de vedere sportiv, dar și social. Ea trebuia să voteze pe Sebi, el aprinde fitilele și Zanni continuă. A ținut nevoia să aprindă fitilul cu Zanni. Trebuia să discute cu Zanni și să se împace. Se vede că Zanni nu a încetat, a uneltit tot împotriva Elenei. Cum să-ți dorești să pierzi proba sportivă intenționat, așa cum a vrut Zanni? Iar Ana Porgras este campioană mondială la un sport, cum să fii tu campioană și să fii de acord cu Zanni? Eu nu pot să înțeleg cât de jos să fii”, a spus ea la Teo Show.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Mar. 2021, 13:08 Vedete
Pe aceeași temă