Elena Marin și Zanni, din nou în scandal! Ce i-a reproșat Faimosul de această dată

Publicat: 08 Mar. 2021, 08:59 Vedete

Surpriză uriașă pentru Elena Marin la Survivor România. Faimoasa a primit cele mai multe voturi din partea publicului și astfel a fost declarată preferata celor de acasă. Din acest motiv, Elena a fost nevoită să nominalizeze un coleg, iar alegea sa a fost Zanni. Între cei doi a pornit un nou conflict.

Pentru prima dată în acest sezon, Elena Marin a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Este cunoscut faptul că, preferatul fanilor este nevoit să facă o nominalizare la consiliu.

Elena Marin a avut parte de un șoc în momentul în care și-a auzit numele și a ținut să le mulțumească celor care au votat-o.

„Nu mă așteptam, sunt plină de emoții, mulțumesc publicului, eram ultima persoană la care mă așteptam. Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și că m-ați votat, vă iubesc. Nu știu ce să zic.

Recunoștință simt, mulțumire și o mare povară, pentru că oricât de tare mă bucur , știu sigur că din păcate este umbrită de faptul că va trebui să fac o nominalizare. Este cea mai grea postură în care m-aș fi putut afla”a spus emoționată Elena Marin.

Elena Marin l-a nominalizat pe Zanni pentru eliminare

Fără să stea prea mult pe gânduri, Faimoasa a decis să îl propună spre eliminare pe Zanni, cel cu care a avut cele mai multe conflicte de când sunt în Republica Dominicană.

Mai mult, Zanni ar fi spus faptul că Elena nu este asumată în ceea ce privește voturile, iar celebra dansatoare a explicat faptul că l-a nominalizat din cauza strategiilor pe care acesta le-a făcut împotriva ei.

„Mi-au transpirat palmele. Motivul pentru care o voi face va fi din punct de vedere social. Mi s-a declarat războiși până acum nu am vrut să răspund cu aceeași monedă, pentru că am considerat că la răutate nu e bine să răspunzi cu răutate. Știu că pe oricine aș nominaliza o să-mi pun echipa în cap, dar am fost acuzată că nu sunt asumată deloc. 

Pentru că s-a făcut o strategie împotriva mea și nu mi s-a părut corect, pentru că sunt înțepată de fiecare dată când are ocazia și pentru că vreau să fiu asumată și să nu mai dau dovadă de lașitate, pentru că am fost foarte rănită, persoana pe care o nominalizez este Zanni”a spus Faimoasa.

Zanni, despre nominalizare

În momentul în care și-a auzit numele, Zanni a fost surprins și a explicat faptul că a încercat să oprească certurile cu colega sa, însă de acum a mărturisit că o să îi facă zile fripte acesteia cât timp vor mai sta împreună în camp.

„Mă simt surprins, am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, datorită Elenei simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop când am nominalizat sportiv. Strategile de care vorbește Elena au fost făcute drept răspuns la strategia lor. Am vrut de mult să ne oprim, pace sau nu.

Am zis să fim o echipă, dar să nu mai facă voturi neasumate sau vot nul. Asumați-mă că e social sau sportiv. Elena nu a votat nici sportiv cu echipa, dar nici social să o apere pe Andreea. Pusesem stop războiului. Simt săgețile, e o căldură în sufletul meu, e prima oară când sunt la nominalizare și mă gândesc că poate să-mi pună capăt oricine, oricând, oricum.

Râd, dar nu e râsul meu. Se întâmplă și dacă rămân, este oficializat războiul, dar nu mai e război ca acum, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcinea, atunci s-a dat clopotul de război, mă sui pe cai și mă duc spre ea”a declarat Zannidache.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Mar. 2021, 08:59 Vedete
Pe aceeași temă