Elena Cârstea, probleme grave de sănătate: ”Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc”

Publicat: 24 Feb. 2021, 15:07 Vedete

Elena Cârstea a fost una dintre cele mai apreciate artiste din România. Viața vedetei s-a schimbat radical de când a plecat în America, însă nu toate lucrurile au fost întotdeauna roz. Recent, faimoasa artistă le-a dezvăluit fanilor săi faptul că a avut grave probleme cu dantura în ultima perioadă.

Este cunoscut faptul că Elena Cârstea a părăsit în urmă cu mai mulți ani România și a decis să se stabilească în America.

Pe lângă faptul că a renunțat la cariera sa, vedeta s-a transformat și din punct de vedere fizic. Dacă până acum apărea în fața publicului său foarte aranjată, acum nu mai are nicio problemă dacă apare fără machiaj, ba chiar a renunțat definitiv la unele artificii pe care le folosea în urmă cu mulți ani.

Din nefericire, în urmă cu câteva zile, artista a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a avut mari probleme din cauza danturii.

”Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit aștia ca pe hoții de cai”, a spus Elena Cârstea, potrivit spynews.ro.

Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America

Cântăreața a renunțat la muzică, odată ce s-a mutat în America și s-a reprofilat total. Elena Cârstea a povestit faptul că lucrează într-o agenție imobiliară pentru că poate avea un program flexibil, ceea ce îi permite să petreacă mai mult timp cu familia.

Și din punct de vedere fizic, artista s-a transformat total. Dacă până acum apărea extrem de aranjată în fața fanilor săi, Elena Cârstea nu se sfiește să pozeze cât mai naturală, fără machiaj sau alte artificii de care înainte se folosea.

„În SUA munceşti din greu, dar se câştigă mai bine decât în România. Şi nu te deranjează nimeni până nu greşeşti sau faci vreo nenorocire. Sunt agent imobiliar la o companie şi am licenţă pe tot statul Florida. Avantajul e că pot lucra când şi cât vreau, iar programul e foarte lejer. Şi îmi place, plus că aici e cald tot timpul anului”, a declarat Elena Cârstea pentru click.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 Feb. 2021, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă