Cum arată Elena Cârstea acum, după ce a părăsit scena de mai bine de 14 ani. Artista s-a dedicat familiei sale pe care o iubește enorm

Publicat: 07 Sep. 2020, 09:06 Vedete

Îndrăgita cântăreață Elena Cârstea este stabilită de foarte mulți ani în Statele Unite ale Americii. Artista are două fiice, pe care le-a adoptat cu mai bine de două decenii în urmă, și pe care le-a crescut alături de soțul ei, Glen Muttart.

Fetele artistei și-au dorit să îmbrățișeze o carieră militară în SUA, iar pe vremea pandemiei s-au aflat în prima linie. Dacă Sanda  a rămas pe teritoriul Americii, Adriana a stat, mai bine de un an, în Coreea de Sud, pentru un stagiu militar.

 “Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în National Guard. Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întindeţi o mână de ajutor, faceţi cumpărături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca. Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ”, povestea Elena Cârstea în urmă cu câteva luni.

Elena Cârstea și-a revăzut fata după un an

Elena a publicat pe rețelele de socializare un mesaj dureros, în urmă cu câteva zile, în care și-a manifestat dorul de mezina familiei: ”A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!”.

Însă, artista nu avea nici cea mai mică idee despre ce urmează să se întâmple. Fata acesteia a ajuns acasă chiar de ziua ei și i-a făcut o surpriză uriașă celebrei sale mame: ”Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un  an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă”, a scris Elena.

Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America

Cântăreața a renunțat la muzică, odată ce s-a mutat în America și s-a reprofilat total. Elena Cârstea a povestit faptul că lucrează într-o agenție imobiliară pentru că poate avea un program flexibil, ceea ce îi permite să petreacă mai mult timp cu familia.

Și din punct de vedere fizic, artista s-a transformat total. Dacă până acum apărea extrem de aranjată în fața fanilor săi, Elena Cârstea nu se sfiește să pozeze cât mai naturală, fără machiaj sau alte artificii de care înainte se folosea.

„În SUA munceşti din greu, dar se câştigă mai bine decât în România. Şi nu te deranjează nimeni până nu greşeşti sau faci vreo nenorocire. Sunt agent imobiliar la o companie şi am licenţă pe tot statul Florida. Avantajul e că pot lucra când şi cât vreau, iar programul e foarte lejer. Şi îmi place, plus că aici e cald tot timpul anului”, a declarat Elena Cârstea pentru click.ro.

 

Publicat: 07 Sep. 2020, 09:06 Vedete
Pe aceeași temă