Nici nu zici ca este gravida pentru a treia oara! Elena Basescu nu s-a ingrasat deloc si arata mai bine ca oricand. Cum am surprins-o pe mezina fostului presedinte VIDEO

Publicat: 11 Apr. 2018, 23:00 Vedete

Mare bucurie in familia fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu! El va deveni bunic pentru a patra oara.

Elena Basescu nu s-a ingrasat deloc si arata mai bine ca oricand

Desi sarcina Elenei este una avansata, viitoarea mamica se ocupa in continuare de treburile casnice si chiar conduce la masina. Elena Basescu purta haine lejere, pantaloni de trening, un tricou negru simplu, din care abia i se zarea burtica de graviduta.

Elena Basescu a zabovit pret de cateva minute bune in farmacia respectiva, de unde a cumparat mai multe pachete de pampersi, semn ca se pregateste intens pentru venirea pe lume a celui de-al treilea bebelus. Dupa ce a iesit din locatie, bruneta s-a indreptat glont spre masina parcata in zona si a demarat in tromba.

”În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.

Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a anuntat Elena Băsescu pe pagina ei de socializare, in luna februarie.

« Pagina anterioară

Publicat: 11 Apr. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă