Fosta sotie a lui Razvan Simion sare la gatul Lidiei Buble! Afirmatiile solistei cu privire la familia prezentatorului au facut-o pe Diana sa rabufneasca. Mesajul dur pe care i l-a transmis artistei

Publicat: 11 Apr. 2018, 17:08 News 3

Se fac aproape 3 ani de cand Razvan Simion a ales sa se desparta de mama copiilor sai, Diana, pentru a ramane cu cea care i-a fost amanta timp de mai multe luni, Lidia Buble.

Desi a trecut ceva timp de atunci, iar prezentatorul matinului de la Antena 1si-a asumat relatia cu solista mult mai tanara decat el, apele inca nu s-au calmat intre el si fosta familie.

Recent, Razvan Simion ar fi incercat sa se intoarca acasa la Diana si la cei doi copii pe care ii au impreuna, pentru a petrece timp cu ei. Lucru care a enervat-o la culme pe Lidia Buble.

Cu toate acestea, ea a tinut sa precizeze ca este de acord cu faptul ca Razvan sa se intalneasca si cu fosta sa partenera de viata. Insa lucrurile stau cu totul altfel.

„Chiar eu l-am sfătuit să meargă să se întâlnească cu Diana, pentru că este mama copiilor lui și voi respecta mereu acest lucru. Ba, mai mult, i-am spus lui Răzvan să ia cel mai frumos buchet de flori pentru a i-l oferi de 8 Martie.

Ori de câte ori va fi nevoie să se întâlnească cu copiii lui, fie că e vorba de o zi sau de mai multe, voi fi mereu de acord, pentru că sunt cea mai înțelegătoare când vine vorba de ei. Ceea ce îmi doresc este și fericirea lor”, a declarat Lidia Buble, conform Libertatea.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Apr. 2018, 17:08 News 3
Pe aceeași temă