Nici nu zici ca este gravida pentru a treia oara! Elena Basescu nu s-a ingrasat deloc si arata mai bine ca oricand. Cum am surprins-o pe mezina fostului presedinte VIDEO

Publicat: 11 Apr. 2018, 23:00 Vedete

Mare bucurie in familia fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu! El va deveni bunic pentru a patra oara.

Fiica lui cea mica, Elena, este gravida pentru a treia oara! Ea este insarcinata in sase luni, iar tatal copilului este Catalin Tomata, un afacerist mai tanar decat ea cu 12 ani. In 3 luni, Elena Basescu va naste o fetita.

Bruneta mai are doi copii din casnicia cu Syda, un baiat, pe nume Traian, si o fetita, Sofia, ambii minori fiind in custodia ei! Vestea ca va aduce pe lumea al treilea copil, la 37 de ani, a bucurat-o enorm pe Elena, mai ales ca nu a luat foarte mult in greutate.

Cu toate ca la sarcinile trecute, Elena Basescu s-a ingrasat peste masura, iata ca de data aceasta, ea a reusit sa se mentina intr-o forma de zile mari si nici nu zici ca ar fi din nou insarcinata.

Mezina fostului presedinte al Romaniei a fost surprinsa de paparazzii Ciao.ro in timp ce facea mai multe cumparaturi la o farmacie din zona de nord a Capitalei.

Mai are doi copii dintr-o casnicie anterioara
Mai are doi copii dintr-o casnicie anterioara

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Apr. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă