Ei sunt semifinaliștii America Express 2023! 3 perechi vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro

Publicat: 20 nov. 2023, 12:30 Autor: Alina Nistor Vedete

S-a aflat lista semifinaliștilor America Express! Ele sunt cele trei perechi de concurenți, care se vor lupta pentru marele premiu de la Antena 1.

Telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție a show-ului de la Antena 1. Concurenții sunt puși în dificultate de probele dificile, iar urmăritorii și-au ales deja echipele favorite. Două perechi au fost deja eliminate până acum. Este vorba despre Edward Sanda & Cleoaptra Stratan și Ionuț Rusu & George Tănase.

Celelalte, însă, au rămas în competiție și luptă pentru marele premiu. Iar acum s-a aflat deja ce concurenți ajung în semifinală! Ei bine, este vorba despre trei perechi îndrăgite de telespectatori. Giulia & Vlad Huidu, Alexia Eram și fratele ei, Aris, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt cei care vor fi la un pas de a câștiga cei 30.000 de euro puși la bătaie.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă prezentăm imagini de la filmarea semifinalei emisiunii America Express. Astfel, echipele Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram sunt echipele care se vor lupta pentru un loc în finala emisiunii”, este anunțul făcut de Viperele Vesele.

Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit competiția

Alți doi concurenți carismatici au plecat acasă, după eliminarea Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda! În ciuda faptului că publicul se gândea că este vorba despre Iulia Albu și Mike Iacob, din cauza neînțelegerilor dintre ei, Ionuț Rusu și George Tănase au fost cei care au părăsit competiția.

Ionuț Rusu și George Tănase au pășit plini de entuziasm în aventura vieții lor, iar fanii emisiunii de la Antena 1 au crezut că vor ajunge departe în competiție. Din păcate, însă, lucrurile nu au stat deloc așa. Astfel, după eliminarea celor doi, echipele care se vor lupta în continuare pentru marele premiu sunt formate din: Iulia Albu & Mike, Sânziana Negru & Laura Giurcanu, Giulia Anghelescu & Vlad Huidu, Ada Galeș și mama ei, Antoaneta, Alexia Eram & Aris Melkior, Sonia Simionov & Iuliana Pepene și Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 20 nov. 2023, 12:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă