Au avut relații intime la America Express? Giulia și Vlad Huidu au spus adevărul: „Am profitat de ocazie”

Publicat: 15 nov. 2023, 14:19 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Au avut relații intime la America Express? Giulia și Vlad Huidu au spus adevărul. Vlad Huidu a deschis cutia Pandorei și a făcut, în premieră, dezvăluiri incitante despre viața intimă a concurenților de la „America Express”. Soția lui, Giulia Anghelescu, a rămas și ea șocată când a auzit cu câtă dezinvoltură dă soțul ei din casă.

După atâta alergătură, mai ai chef și de o partidă de amor? Viața intimă a cuplurilor participante la „America Express” a constituit mereu un mister. Iată, însă, că unul dintre concurenți nu s-a sfiit deloc să dea din casă, cum s-ar spune.

Vlad Huidu, fratele cârcotașului Șerban Huidu, a făcut dezvăluiri de senzație despre relațiile intime dintre soți la America Express, uimindu-și partenera de viață, pe Giulia Anghelescu, scrie click.ro.

Giulia a făcut fețe-fețe atunci când Vlad a dat din casă!

Prezenți în podcastul Mariei Popovici și a lui Mincu, cei doi concurenți de la America Express au fost chestionați despre viața lor intimă din concurs.

„Aveați pofte?”, i-a întrebat Mincu pe aceștia.

Surprinsă Giulia a replicat: „Carnale sau…?” .

Diplomată, solista a tot încercat să se eschiveze și să evite răspunsul.

„Nu, că nu aveau uși!”, a glumit ea.

Mai dezinhibat, Vlad Huidu a dezvăluit fără prea mari rezerve că, la cazările unde nu existau uși sau geamuri, aceștia și-au luat inima în dinți și au întreținut relații intime.

„Când am putut și s-a putut, da, am profitat de ocazie”, a spus Vlad Huidu.

În tot acest timp, Giulia făcea fețe-fețe, șocată de modul dezinvolt în care soțul ei a răspuns la întrebare.

@mariapopovici.standup S-a și Râs Podcast – Episodul 148 ‘Giulia și Vlad au fost în America Express’ #podcast #romania #mariapopovici #americaexpress #asiaexpress #tvshow #fun #funny#fyp #fypage #fy #foryoupage #foryou ♬ sunet original – miss.mariapopovici

Giulia de la America Express, la un pas să se mărite cu un fotbalist celebru

Giulia și Vlad Huidu sunt împreună de aproape 20 de ani și au doi copii. Și-au trăit povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și au fost mereu cât se poate de discreți. Motiv pentru care mulți nu știu că artista a fost la un pas să se mărite cu un fotbalist celebru înainte să-l cunoască pe actualul ei soț.

Giulia Anghelescu a avut o relație de 6 ani cu un fotbalist celebru, înainte să-l cunoască pe Vlad Huidu. Puțini sunt cei care știu că artista a fost la un pas să se mărite cu Costin Manea, fotbalist în ligile inferioare și fiul antrenorului Nicolae Manea.

Pe atunci, concurenta de la America Express avea doar 17 ani și făcea parte din trupa Candy. Giulia afirma că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de Costin Manea. Citește continuarea aici.

Publicat: 15 nov. 2023, 14:19 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă