Ionuț Rusu de la America Express s-a iubit cu Viviana Sposub. Care a fost motivul despărțirii: ”Nu poți să tragi la infinit de un om”

Publicat: 07 nov. 2023, 15:25 Autor: Alina Nistor Vedete

Puțini sunt cei care știu că Ionuț Rusu de la America Express s-a iubit cu Viviana Sposub. Relația lor, însă, a luat sfârțit după doar câteva luni din cauza unei influencerițe.

Înainte de a se cupla cu George Burcea, Viviana Sposub s-a iubit cu Ionuț Rusu de la America Express. Cât timp au fost împreună, cei doi au fost extrem de discreți și au încercat să își țină relația cât mai departe de ochii curioșilor.

La începutul poveștii lor de dragoste, Ionuț Rusu i-a făcut cunoștință iubitei sale și cu cea mai bună prietenă a lui. Adică Ruxi (n.r. Rux și Opulență), cea care avea să îi devină rivală Vivianei Sposub în cadrul competiției „Bravo, ai stil!”. Cei trei s-au înțeles de minune până într-un anumit punct.

La un moment dat, cei trei au plecat într-o vacanță. Au existat certuri și neînțelegeri în cuplul format dintre Viviana Sposub și Ionuț Rusu, iar Ruxi și-ar fi băgat coada și totul ar fi escaladat. Au ajuns să-și reproșeze lucruri, iar comediantul ar fi dat vina pe prietena lui pentru tensiunile create. Atunci Viviana Sposub ar fi pus punct relației, iar Ruxi și Ionuț Rusu nu și-ar mai fi vorbit.

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacanțe împreună, la petreceri. Eram că o gașcă. Prietena cea mai bună și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanță când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se bagă în oala noastră și în momentul ăla am rupt-o: «Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag»

Eu am încercat să vorbesc cu Ruxi și ea nu și-a mai dorit. Nu poți să tragi la infinit de un om dacă nu își mai dorește. Da, îi mai dădeam mesaje. Noi am încheiat socotelile, dar eu și el ne-am reluat relația și atunci s-a creat acea situația ciudată. Ei nu mai erau prieteni, dar lucrau împreună. Eu cu ea nu am mai discutat pe niciun subiect de atunci…”, mai relatase fosta iubită a lui Ionuț Rusu de la America Express”, mărturisea Viviana Sposub la ”Bravo, ai stil”.

Viviana Sposub s-a despărțit de George Burcea

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub a început pe platourile de filmare de la ”Ferma”. Toată lumea a rămas surprinsă când s-a înfiripat ceva între ei, dar iată că iubirea a apărut atunci când cei doi concurenți se așteptau mai puțin.

După zvonurile privind o posibilă sarcină, urmate de o despărțire… cei doi nu au rezistat prea mult unul fără altul și s-au împăcat rapid. Iar apoi, în anul 2022, George Burcea a primit un rol în filmul WEDNSDAY, difuzat pe Netflix. Acesta a fost și motivul pentru care s-a mutat pentru o perioadă în America.

Viviana Sposub l-a urmat, sperând că, împreună, și-ar putea construi o viață peste Ocean. Doar că  relația lor a început să scârțâie și au ajuns la despărțire.

Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi pentru CANCAN.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 07 nov. 2023, 15:25 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă