E unul dintre cele mai puternice droguri din lume si totusi nimeni nu vorbeste despre el! Fructul pe care il consuma jumatate din Papua Noua Guinee

Publicat: 01 Aug. 2018, 16:26 News 3

Fructul asta care seamana cu un mar are un efect despre care nimeni nu stia si totusi un numar urias de persoane il consuma.

E unul dintre cele mai puternice droguri din lume si totusi nimeni nu-l stie. Cu totii am auzit de heroina, opiu, cocaina sau hasis, dar se pare ca in tarile mai putin dezvoltate din lume oamenii au gasit o alta metoda sa se drogheze.

In Papua Noua Guinee aproape jumatate din intreaga populatie consuma un fruct care le provoaca o dependenta incredibila si le aduce o incidenta uriasa pentru cazurile de cancer oral. In toata Asia de Sud oamenii de conditie modesta mestega mereu ceva ce seamana cu un mar mic si verde.

Fructul se cheama “buai” si dupa ce il consumi pe langa faptul ca dintii tai si intreaga gura iti raman rosii este si efectul halucinogen pe care il capeti instantaneu. Oamenii din Myanmar, Sri Lanka si Indonezia il consuma, dar nicaieri nu este la fel de des intalnit ca in Papua Noua Guinee.

Fructul se vinde la orice colt de strada si iti da o dependenta uriasa aproape imediat. In ultimii ani buai a devenit atat de popular incat mai bine de jumatate dintre localnici il consuma zilnic, in acest procent sunt inclusi si copii.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Aug. 2018, 16:26 News 3
Pe aceeași temă