Cătălin Scărlătescu are o avere impresionantă! Câți bani a reușit să strângă celebrul Chef, de când este ”la cratiță”

Publicat: 31 aug. 2020, 13:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Pe lângă calitățile de care a dat dovadă în bucătărie, juratul emisiunii de la Antena 1 este apreciat pentru carisma sa. Deși nu îi place să dea detalii despre viața sa și întotdeauna a lăsat loc de interpretări, recent vedeta a dezvăluit lucruri nemaiștiute despre el.

În cadrul unui interviu, juratul emisiunii ”Chefi la cuțite” a vorbit despre începutul carierei sale, despre cine i-a insuflat această pasiune, dar și despre câși bani a adunat în toți acești ani bin bucătarie.

Încă de când era copil, Scărlătescu s-a îndrăgostit de această meserie. Șeful lui de la acea vreme avea cea mai tare maşină, cea mai frumoasă casă și cei mai bine îmbrăcați copii, iar după ce a văzut că prin muncă ar putea obține și el aceste lucruri s-a pus serios pe treabă și s-a dedicat trup și suflet pasiunii sale.

”Am ajuns șef bucătăr. În rest, munca mi-a cam luat-o înainte”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, în cadrul unui interviu pentru Viva.

Cătălin Scărlătescu a spus ce avere are, după anii petrecuți în bucătărie

În prezent Cătălin duce o viață de lux, la care mulți nici măcar nu visează, însă, până să ajungă la acest nivel, celebrul chef spune că a muncit mult și a început de jos.

”Am lucrat prima oară la un hotel din Eforie Sud. Un an de zile am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone”, a mai spus juratul emisiunii ”Chefi la cuțite”, a mai povestit Scărlătescu.

Ulterior, carismaticul bucătar a vorbit și despre cea care i-a insuflat pasiunea pentru bucătărie.

”Aveam vreo șapte ani, eram la Brașov și am sunat-o pe bunica. Am stat cu ea la telefon până am făcut o tocăniță de cartofi”, și-a amintit Cătălin Scărlătescu despre una dintre cele mai importante femei din viața sa. Bunica fiind cea care îl răsfăța cu tot felul de preparate dulci, de la tort de ciocoaltă, până la bezele și cozonaci cu cacao”, a spus despre bunica sa.

Publicat: 31 aug. 2020, 13:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă