Cătălin Scărlătescu, declaraţii despre viaţa sa intimă: ”Sunt foarte indisponibil”

Publicat: 25 Jun. 2021, 15:04 Vedete

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România! Dacă despre cariera sa se ştiu foarte multe lucruri, nu am putea spune acelaşi lucru şi despre viaţa sa personală. Celebrul chef a dezvăluit recent că este într-o relaţie, însă vrea să ţină acest lucru departe de ochii curioşilor.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost întotdeauna un bărbat discret în ceea ce priveşte viața sa sentimentală. Acesta a afirmat că există cineva în viața lui, însă niciodată nu i-a plăcut să dea detalii publice din intimitate.

”Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc”

Cătălin Scărlătescu a recunoscut faptul că nu mai este un bărbat singur, însă a preferat să nu vorbească foarte mult despre partenera sa.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a spus acesta, citat de spynews.ro.

În acelaşi timp şi sora celebrului bucătar a dezvăluit câteva lucruri din intimitatea acestuia, explicând faptul că de cele mai multe ori femeile din viaţa lui Scărlătescu au fost geloase pe relaţia care există între ei.

”Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el de exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a spus Carmen Scărlătescu.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Jun. 2021, 15:04 Vedete
Pe aceeași temă