Cătălin Scărlătescu a ”marcat” din nou! Noua iubită se prezintă beton: o brunetă cu forme și cu 20 de ani mai tânără

Publicat: 24 aug. 2020, 20:08 Autor: ileana.ghinea Vedete

Se pare că vestitul Chef, realmente un fante autohton, a marcat din nou!De data aceasta, cucerirea se prezintă beton: brunetă, cu forme, atitudine și stil!

Cei doi, se presupune proaspăt iubiți, au fost fotografiați de paparazzi Ciao.ro în timp ce se îndreptau către unul dintre cluburile de fițe de pe litoral. O activitate pe care Scărlătescu o adoră și pe care o practică vara mai ceva ca pe un sport de performanță.

Noua lui cucerire, să-i spunem… ”Șerpoaica” (pentru că are unduirile unui șarpe atunci când merge) s-a îmbrăcat într-o rochiță albă extrem de scurtă, asortată, evident, cu ținuta Chefului. El, ca să nu dea dea prea multă apă la moară, s-a făcut că stă mai mult pe telefon. Însă știm că Scărlătescu este un domn cu toate cuceririle sale și cu siguranță nu a ignorat-o prea mult pe actuala…

Cătălin Scărlătescu, un burlac extraodinar de secretos

Deși a fost cuplat, fotografiat, discutat… Cătălin Scărlătescu nu a divulgat vreodată amănunte despre viața lui amoroasă. Întrebări au tot fost, la fel și supoziții, însă de fiecare dată Chef-ul a preferat să-și țină povestea pentru el. Singura dată când a fost „tras de limbă” cu succes, a declarat doar că:

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte. (…) Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa”.

Altfel… acum doi ani, Scărlătescu a fost surprins în mari amoruri cu o colegă de platou de la „Chefi la cuțite”. La vremea respectivă cei doi se aflau în vacanță în Mykonos, oficial separat, neaoficial împreună dacă ar fi să ne luăm după sărutul imortalizat de paparazzi. Pe domnița de atunci, tot brunetă :), o cheamă Roxana Paulica, fostă iubită a lui Matteo, actuala iubită a lui Vlad Roșca, astăzi regizor, mai ieri concurent „Dansez pentru tine”.

Publicat: 24 aug. 2020, 20:08 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă