După un tur de forță pe la mănăstiri, surorile Gabor au chefuit cu cea mai ”calificată” fată de oraș!

Publicat: 08 iul. 2022, 11:15 Autor: Maria Apostol Vedete

 Pioasele surori Monica și Ramona Gabor s-au recules timp de câteva zile într-un tur de ”forță” pe la mănăstirile din nordul țării, însă au vrut să-și încheie vizita în România printr-un chef de neuitat alături de ”Prințesica Turbo” și gașca ei de prieteni. 

“Prințesica Turbo” și surorile Gabor și-au făcut, recent, fenta în localul “La Brasserie”. Neobosita blondă a avut rol de gazdă pentru “calificatele” ei prietene, fiind binecunoscut faptul că Monica și Ramona o “ard” mai mult prin Dubai, unde fac bani cu lopata prin metode doar de ele știute. Dar să revenim! Cele trei au venit “țintă” și s-au așezat la masa rezervată, unde se mai aflau câțiva prieteni, dar și șugubățul “Termopane”, iubitul oficial al “Prințesicăi”.

Pentru ca discuția să “curgă”, “calificatele” noastre au consumat doar cocktail-uri, dar au luat și câte o gustare, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. În plus, cea mai mică dintre surorile Gabor a fumat și narghilea.

“Prințesica Turbo” a stat între Monica și Ramona Gabor, pentru că – nu-i așa? – ea e noua “speranță”. Iar de la cele două brunete are oricând ceva de învățat. Întâlnirea de taină dintre cele trei a avut loc sub ochii lui “Termopane”, care nu și-a scăpat nicio clipă iubita de sub “radar”. Lăudabil este faptul că sexy-blonda pare că s-a liniștit. Mai multe imagini și detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Surorile Gabor, reuniune de familie

Monica Gabor s-a întors recent în România pentru o scurtă vacanță și a făcut o reuniune de familie alături de surorile ei, Ramona și Alina. Cele trei nu au mers la mare să se distreze, în mod surprinzător. Ci au ales să facă, pentru început, un tur al locurilor sfinte din nordul țării. Au mers la mănăstriri pentru rugăciune și au vizitat inclusiv Cimitirul Vesel din Săpânța.

Monica s-a fotografiat zâmbitoare, purtând o pereche de ochelari supradimensionați și o rochie lungă înflorată. În cele din urmă, șatena le-a arătat fanilor că este însoțită de sora ei Ramona. Iar la scurt timp li s-a alăturat și sora cea mare, Alina.

În sfârșit cu sora noastră perfectă”, a scris fostul model în cadrul unui InstaStory în care își ține sora de mână. Lăsând la vedere inele cu diamante uriașe de pe degetele lor.

De când au rămas fără părinți, surorile Gabor s-au arătat mai unite ca niciodată. Chiar dacă sunt la distanță una de cealaltă în majoritatea timpului.

 

Publicat: 08 iul. 2022, 11:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă