Ducii de Sussex isi cauta locuinta intr-o zona de luxoasa din SUA. Meghan Markle ar suferi de „dor de casa”

Publicat: 02 Sep. 2019, 19:04 Ciao.ro
Ducii de Sussex isi cauta locuinta intr-o zona de luxoasa din SUA. Meghan Markle ar suferi de „dor de casa”

Printul Harry al Marii Britanii si sotia sa, Meghan, isi cauta o locuinta in Malibu, statul american California, pentru ca ducesei de Sussex "ii este dor de casa", potrivit dailymail.co.uk.

Ducii de Sussex isi cauta locuinta. Malibu este o zonă preferată a vedetelor, Kim Kardashian, Jennifer Aniston şi Leonardo DiCaprio numărându-se printre celebrităţile care deţin o casă acolo.

Ultimatum pentru Harry si Meghan

Ducii de Sussex isi cauta locuinta

Potrivit unor surse apropiate ducilor de Sussex, aceştia vor să cumpere o locuinţă în Malibu, pentru că fostei actriţe americane Meghan Markle, născută la Los Angeles, „îi este dor de casă”.

Publicaţia britanică Mail on Sunday a scris că cei doi, care locuiesc cu copilul lor în Windsor, Marea Britanie, se pregătesc să se mute în străinătate, iar zona oraşului Los Angeles se află în fruntea listei de priorităţi.

Pe de altă parte, ducele de Sussex abia aşteaptă să le arate lui Meghan şi fiului lor, Archie, zona Africii de Sud, unde vor avea primul lor turneu oficial de după naşterea bebeluşului.

„În câteva săptămâni, familia noastră va merge în primul nostru turneu oficial în Africa, o regiune a lumii care, de două decenii, mi-a fost a doua casă. Echipa mea a creat un program plin de semnificaţii, pe care abia aştept să îl împărtăşesc cu voi. La nivel personal, abia aştept să le fac un tur al Africii de Sud soţiei mele şi fiului meu”, a scris prinţul Harry într-un mesaj publicat pe platforma de socializare Instagram duminică.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan vor face o vizită oficială în Africa de Sud, iar ducele îşi va continua turneul în Angola, Malawi şi Botswana. Data la care va debuta turneul nu a fost deocamdată anunţată.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan

Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, au călătorit frecvent în Africa şi sunt amândoi implicaţi în eforturi de protejare a florei şi faunei de pe continent. Harry este şi patronul unei organizaţii caritabile în beneficiul copiilor din Lesotho.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Publicat: 02 Sep. 2019, 19:04 Ciao.ro
Pe aceeași temă