Drama tatălui lui Julio Iglesias. A fost răpit de teroriști! Ce au cerut drept răscumpărare

Publicat: 26 Jan. 2021, 15:42 Vedete

Drama tatălui lui Julio Iglesias . Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, are un talent incredibil, dar puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut Julio Iglesias cu tatăl lui. Bărbatul fusese răpit de teroriști, iar în schimbul lui au cerut o sumă foarte mare de bani.

Julio Iglesias își amintește acea perioadă ca fiind una traumatizantă atât pentru el, cât și pentru cei dragi. Celebrul cântăreț a povestit la un moment dat faptul că tatăl lui a fost răpit chiar de teroriști, iar pentru răscumpărare s-a cerut o sumă foarte mare. Tatăl lui era un medic ginecolog în Madrid, dar în același timp și un mare cuceritor, lucru care i-a adus destul de multe probleme de-a lungul timpului.

În anul 1981, Julio Iglesias Senior se afla într-o agenție de turism din Madrid, iar atunci o grupare teroristă l-a răpit și l-a ținut închis o lună, într-o încăpere mică fără lumină. Teroriștii au cerut o sumă colosală: 2 milioane de dolari. De teamă că ar putea să mai existe o nouă răpire, Julio Iglesias l-a trimis pe fiul lui, Enrique Iglesias, în Miami. De atunci nu au mai avut nicio problemă în acest sens, arată Spynews.

„A fost ţinut aproape o lună într-o cămăruţă fără lumină şi în fiecare zi teroriştii spuneau că îl vor omorî a doua zi”, a povestit Julio Iglesias.

Anna și Enrique sunt împreună de aproape două decenii

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru clipul piesei „Escape”. De atunci au rămas împreună, deși la un moment dat s-au despărțit pentru câteva luni. Enrique a vorbit despre relația cu Anna și recunoaște că nu credea că vor rămâne atâta timp împreună. Eu și Anna suntem împreună de 15 ani, da, este o perioadă lungă și ca să fiu sincer, recunosc că nu mă așteptam să pot sta într-o relație atâția ani. Anna este amuzantă, luptătoare, independentă și aș mai putea adăuga și alte calități”declara artistul cu ceva timp în urmă.

Și-au păstrat relația departe de ochii publicului. Anna s-a retras din tenis în 2007. Cei doi trăiesc pe o insulă din Miami, deși au scos casa la vânzare din 2018.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 26 Jan. 2021, 15:42 Vedete
Pe aceeași temă