Drama prin care a trecut o actriță celebră: ”Am îngropat totul și mi-am văzut de viață”

Publicat: 14 feb. 2020, 10:51 Autor: Elena Vedete
Drama prin care a trecut o actriță celebră: ”Am îngropat totul și mi-am văzut de viață”

Fran Drescher i-a dat viață între anii 1993 şi 1999 celebrei „Dădaca” – Fran Fine. Însă, în spatele zâmbetului săuy molipsitor, Fran Drescher ascunde un secret teribil. 

Ce dramă ascunde în spatele zâmbetului Fran Drescher

Soțul ei de atunci, Peter Jacobson, a fost, de asemenea, o victimă a agresorilor, fiind bătut, legat și forțat să privească întreaga scenă frisonantă. ”În acea seară blestemată, eu și prietena mea am fost victimele unei crime violente. Nu am fost singura femeie violată. Prietena mea era în vizită și a fost și ea violată. Am reușit să ajut poliția pentru că am memorie fotografică. Am reținut cum arată cei doi și le-am făcut portretul pe baza căruia au reușit să-l prindă”, a explicat Drescher.

Actrița de 62 de ani a mărturisit că a reușit să treacă peste această întâmplare dramatică după ce răufăcătorii au fost prinși și trimiși la închisoare. ”Nu mi-am dorit niciodată să par ”vulnerabilă”, așa că am îngropat totul și mi-am văzut de viață. Pentru următorii 15 ani, m-am concentrat pe muncă, să-i fac pe toți ceilalți fericiți”, a declarat Fran Drescher pentru InStyle.

https://www.instagram.com/p/B8MUBsZlrJl/?utm_source=ig_web_copy_link

Fran Drescher s-a născut pe 30 septembrie 1957 New York, iar numele ei adevărat era Francine Joy Drescher. A debutat în 1978 dar s-a făcut imediat remarcată cu rolul din „The Nanny” – „Dădaca” pentru că avea o coafură ciudată, vocea nazală era recunoscută oriunde şi mereu purta pantofi cu toc şi haine colorate.

Fran Drescher  este producător, regizor şi scenarist şi a apărut în numeroase seriale şi filme de televiziune.

Publicat: 14 feb. 2020, 10:51 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×