Drama prin care a trecut Florin Condurăţeanu! Şi-a pierdut părinţii în decurs de 10 luni

Publicat: 29 Jun. 2021, 12:03 Vedete

Florin Condurățeanu s-a stins din viață noaptea trecută. Celebrul jurnalist avea vârsta de 77 de ani și a suferit un stop cardio-respirator. Trista veste a fost făcută de Mihai Gâdea, în emisiunea ”Sinteza Zilei”. În cadrul unei emisiuni TV, jurnalistul a povestit prin ce dramă trecuse: părinții lui au murit în decurs de zece luni.

Jurnalistul Florin Condurățeanu a trăit o dramă greu de imaginat pe timpul când se afla în primul an de facultate. Acesta și-a pierdut ambii părinți în decurs de zece luni, în Spitalul Fundeni.

„La Fundeni, mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii, simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez, făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, a povestit Condurateanu, la un post TV, scrie Realitatea.net.

Cine a fost Florin Condurățeanu

Florin Condurățeanu s-a născut în anul 1950. În anul 1969 devine studentul Facultății de Petrol și Gaze din București. Deși a avut note mari în Facultate, pasiunea lui a rămas scrisul.

Florin Condurățeanu a debutat în televiziune în anul 1994. Celebrul jurnalist a realizat numeroase interviuri cu artiști români, printre care Ioan Dichiseanu, Sebastian Papaiani, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Nicu Constantin.

În ultimii ani, Florin Condurățeanu se dedicase domeniului medical. A realizat sute de emisiuni la mai multe posturi de televiziune pe teme de sănătate.

sursă foto: captură video youtube

Publicat: 29 Jun. 2021, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă