Drama neștiută a Adelinei Pestrițu. De ani buni merge la psiholog: ”Pe atunci prezentam o emisiune”

Publicat: 06 dec. 2023, 15:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete de pe Social Media, cu aproape două milioane de urmăritori pe Instagram. Puțini, însă, sunt cei care știu drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani.

Bruneta și-a câștigat primii bănuți, la numai 19 ani, într-un club din Ibiza, acolo unde era animatoare. Tot în Ibiza, Adelina Pestrițu l-a cunoscut și pe Liviu Vârciu. Ulterior, la vârsta de 21 de ani, vedeta s-a întors în România și a partipat la primul concurs de frumusețe.

A urmat o carieră în modelling, iar apoi Adelina Pestrițu a început să cocheteze cu televiziunea. A fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea ”Răi da’ buni”, apoi a prezentat la Kanal D emisiunile ”D Paparazzi” și ”WOWBiz”. Ce nu va uita niciodată însă este momentul în care a fost nevoită să apară în platoul de filmare, deși era devastată.

Și-a pierdut bunicile în decurs de o săptămână, dar trebuia să mascheze suferința pe micile ecrane. În fața milioanelor de telespectatori, Adelina Pestrițu zâmbea și își făcea treaba cu profesionalism, în ciuda faptului că era îngenuncheată de durere. A avut nevoie de ani buni de terapie pentru a-și reveni după pierderea suferită.

”Pentru mine, despărțirea de cei dragi reprezintă cea mai mare durere. Nimic nu mă dărâmă mai tare decât pierderea lor. Mi-am pierdut bunicile în decurs de o săptămână, și asta m-a marcat destul de mult. Pe atunci, prezentam o emisiune zilnică unde totul era pe veselie și am fost nevoită să disimulez. Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată, dar la exterior trebuia să zâmbesc. Mi-a fost greu și am înțeles că viața e foarte firavă și că trebuie să ne bucurăm din plin de cei dragi cât timp îi avem alături”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA.

Adelina Pestrițu, despre operațiile estetice

Vedeta și-a dorit să arate cât mai bine, așa că a trecut pragul medicilor esteticieni de-a lungul timpului. A susținut, de asemenea, că nu are o problemă cu intervențiile de acest gen și că tot ceea ce contează este să se simtă bine în pielea ei.

”Așa e viața. Dacă am fi fost perfecți din fașă, probabil că eram toți pe coperta Vogue, dar nu suntem, așa că trebuie să investim pentru asta. Bani și timp! Dacă asta ne dorim, desigur. Și da, evident că o să-mi fac îmbunătățiri ori de câte ori voi simți că am nevoie. Invazive, noninvazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte. Fac surf pe valul numit timp. Mă ajută psihic să știu că mi-am îmbunătățit stilul, lookul, mintea și sufletul. Nu îmi place să mă frustrez, ci să creez”, a mai declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 06 dec. 2023, 15:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă