EXCLUSIV | Adelina Pestrițu, primele declarații oficiale despre a doua sarcină: „Nu este o veste pe care să o țin numai pentru mine”

Publicat: 11 iun. 2023, 16:24 Autor: Camelia Vedete

Adelina Pestrițu are lumea la picioare. Vedeta este cotată ca unul dintre cei mai buni influenceri de la noi și totul îi merge ca uns. Recent, frumoasa brunetă a dat curs unei invitații de a juca într-o comedie românească regizată de Petre Năstase, Retreat Vama Veche, și se bucură din plin de această experiență.

A început să ia cursuri de actorie dar și de dans și are timp atât de joburile ei și de ceea ce face în social media, dar se dedică atât de mult cât poate și familiei sale.

Adelina Pestrițu a fost o apariție de Hollywood la petrecerea Viva, acolo unde a făcut senzație.

Vedeta a povestit despre cum și-a ales ținuta și cât de mult a durat să se pregătească pentru unul dintre cele mai râvnite evenimente.

“Să o aleg nu foarte mult, să se croiască a durat ceva și până m-am pregătit, în jur de 3 ore!”, a povestit frumoasa brunetă despre ținuta ei de la Viva.

A povestit cum e cu actoria

Adelina Pestrițu a mai cochetat cu actoria dar nu la un așa nivel. Acum are un rol într-un film de lungmetraj și îi place cum se descurcă.

“Mi-am făcut debutul, și în această seară merg la filmări, continuăm, e mult de muncă însă îmi place și mă onorează această invitație de a avea un rol în acest lungmetraj. Este o provocare pentru mine, promit să dau tot ce am mai bun și să nu dezamăgesc pe nimeni. Nu pot să spun că am luat cursuri de actorie unu la unu, dar mă documentez pe cât posibil și încerc să mă adaptez acestui rol. Până acum a mers totul strună!

Cursurile de dans sunt pentru mine, pentru mișcare, pentru a mă menține în formă și pentru a învăța stiluri noi de dans, poate, cine știe, plec în vacanță cu soțul și îl invit la un dans. Nu prea e el cu dansurile dar o să ne descurcăm!”, ne-a mărturisit Adelina Pestrițu.

Este extrem de atașată de fiica ei, Zeni

De când e mamă, Adelina Pestrițu și-a schimbat prioritățile. Fiica ei, Zenaida, o împlinește și își dorește să petreacă cât mai mult timp împreună. În luna august, micuța Zeni urmează să împlinească 5 ani.

“Zeni este un copil minunat, zi de zi ne întrebăm ce am făcut să merităm un copil atât de bun, de cuminte, de-abia aștept să ajung acasă. De pe oriunde aș fi  vorbesc foarte des cu ea la telefon, de pe Facetime. Dacă o să mă vedeți în curând cu telefonul  vorbind pe Facetime, sigur ea este. Și ea mă sună pe mine și eu o sun pe ea. Nu prea putem sta prea mult timp una fără cealaltă”, spune Adelina Pestritu atunci când vine vorba de fiica ei.

Și-ar mai dori un copil, dar nu este însărcinat acum

După ce a fost la nunta lui Smiley cu Gina Pistol s-a scris despre Adelina Pestrițu că ar fi afișat o burtică de gravidă, dar nu este deloc cazul ca admiratorii ei să își facă griji în acest sens.

“Dacă voi vedeți aici burtă de femeie însărcinată, va rog să mă anunțați… Dacă zice cineva că aș fi însărcinată nu este o veste pe care să o țin numai pentru mine, cu siguranță o să aflați…”, a adăugat Adelina Pestrițu, în timp ce se afla la petrecerea revistei Viva, acolo unde a afișat o ținută de red carpet.

Publicat: 11 iun. 2023, 16:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×