Drama lui Ionuț Dolănescu. A pierdut în aceeași zi două persoane apropiate

Publicat: 17 Apr. 2020, 10:32 Vedete

Puțini cunosc drama celebrului cântăreț Ionuț Dolănescu. Bărbatul a pierdut în aceeași zi două persoane dragi lui.

De multe ori, chiar dacă este cu zâmbetul pe buze în fața publicului său, cântărețul de muzică populară a avut momente când sufletul îi plângea. Drama care l-a marcat pe Ionuț Dolănescu a avut loc chiar anul trecut. În luna noiembrie, Maria Ciobanu anunțase că fratele ei, Ilie, a murit. În aceeași zi, însă, și sora lui Ion Dolănescu, Ileana, a murit. Ionuț Dolănescu și-a înmormântat și mătușa și unchiul în aceeași zi, arată Spynews.

„S-a stins din viaţă Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”, a scris la acea vreme Maria Ciobanu pe Facebook.

„Un gând pios pentru Tuşa Leana, din Perşinari, sora mare a Tatălui meu, de care am fost foarte legat sufleteşte şi pentru unchiul Ilie Diaconu din Eforie Sud, fratele mamei Maria, care ne-au părăsit astăzi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, Ionuţ Dolănescu pe o rețea de socializare.

Ionuț și Dragoș Dolănescu, în conflict de ani de zile

Au trecut zece ani de la zile de la moartea marelui artist Ion Dolănescu, iar cei doi fii legitimi ai săi nici nu vor să audă de împăcare. Cearta din familia lor durează de mult timp, iar recent, la pomana din primăvară a celebrului rapsod, cei doi chiar au organizat pomeni diferite, fiecare într-o altă zi, dar cu același scop.

Publicat: 17 Apr. 2020, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă