Imagini de groază! Cum a ajuns să arate Caitlyn Jenner, tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, după schimbarea de sex

Publicat: 06 dec. 2019, 12:31 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Caitlyn Jenner trăiește o dramă după ce a apelat la operația de schimbare de sex. După ce, în urmă cu doi ani se plângea din cauza faptului că familia nu mai vorbește cu ea după ce a recurs la operația de schimbare se sex, în prezent, Caitlyn Jenner trăiește o altă dramă: aspectul fizic! 

Se pare că din cauza operațiilor estetice multiple pe care le-a făcut și a tratamentelor hormonale, Caitlyn Jenner arată îngrozitor, amintind parcă de Michael Jackson, în ultimii ani de viață, când acesta devenise dependent de medicul estetician. Cum arată acum Caitlyn Jenner puteți vedea AICI!

Caitlyn Jenner și-a făcut schimbare de sex în anul 2015, așa că Bruce, tatăl lui Kylie Jenner, Kendall Jenner, Brody, Cassandra, Brandon și Burt, dar și tatăl vitreg al surorilor Kardashian, este acum femeie. În vârstă de 70 de ani, Caitlyn Jenner încearcă să se mențină în formă, mai ales că, în trecut, celebrul tată a fost campion olimpic.

Caitlyn Jenner, dezvăluiri fără perdea despre tranziția de la bărbat la femeie: ”Nu avea o utilitate”

Caitlyn Jenner este una dintre cele mai cunoscute femei transgender din Statele Unite, aceasta dezvăluind în volumul ei de memorii ”The Secrets of My Life” cum a făcut față tranziției și cum ”oamenii îi aruncau priviri mirate”.

Jenner şi-a anunţat noua identitate într-un interviu televizat din aprilie 2015 şi a dezvăluit că şi-a schimbat prenumele – din Bruce în Caitlyn – într-un interviu pe care l-a acordat în iulie 2015 revistei Vanity Fair. Jenner, tatăl vitreg al vedetelor de reality-show Kim, Kourtney şi Khloe Kardashian, a avut, ulterior, propriul reality-show care a relatat tranziţia sa de la bărbat la femeie.

Caitlyn Jenner mai spune că faptul că a avut un penis nu reprezenta ”niciun dar special şi nici nu avea o utilitate” şi că dorea să aibă ”toate părţile anatomice corecte”. ”Eram obosită să tot ascund tot timpul acel lucru blestemat”, a scris Caitlyn în cartea sa.

Multe persoane transgender se simt inconfortabil, la fel ca Jenner, atunci când le sunt adresate întrebări stânjenitoare despre organele lor genitale, deşi cele mai multe dintre aceste persoane renunţă în cele din urmă la operaţia de schimbare de sex, invocând costul ridicat al acestei intervenţii chirurgicale. Doar 11% dintre femeile transgender decis să îşi extirpeze organele sexuale masculine şi doar 12% apelează apoi la o vaginoplastie, potrivit unui sondaj realizat în 2016 de National Center for Transgender Equality.

Bruce Jenner a doborât de trei ori recordul mondial în proba de atletism între anii 1975-1976 şi a devenit campion olimpic în această probă în anul 1976 la Jocurile Olimpice de la Montreal. De atunci, celebrul sportiv a fost declarat ”erou al Americii” şi şi-a construit o carieră de succes în televiziune, film şi modă.  A fost căsătorit de trei ori – cu Chrystie Crownover (1972-1981), Linda Thompson (1981-1986) şi Kris Kardashian (1991-2015) – şi are şase copii: Burton şi Cassandra cu prima soţie, Brandon şi Sam Brody cu a doua soţie şi top-modelele Kendall şi Kylie cu cea de-a treia soţie.

 

 

Sursa foto: Facebook

Publicat: 06 dec. 2019, 12:31 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă