Drama de care nu a știut nimeni! Andreea Marin a trecut prin clipe de coșmar!

Publicat: 25 mai 2020, 09:16 Autor: Elena Vedete

Andreea Marin a trecut prin clipe de coșmar, în urmă cu mai mulți ani, când vedeta iubită de milioane de români a pierdut două sarcini.

Înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, Andreea a avut două sarcini extrauterine, despre care nu a ezitat să vorbească, pentru a ajuta alte femei aflate într-o situație similară.

Vedeta a povestit despre momentele de cumpănă prin care a trecut, dând detalii dureroase în cartea sa, ‘Prețuiește viața’, despre ambele sarcini pierdute, relatează Viva.

Prima sarcină extrauterină s-a produs în vremea în care Andreea încă nu începuse aventura ‘Surprize, surprize’ și prezenta principalul jurnal de știri la TVR.

Declarații cumplite despre operațiile suferite

Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.  Şi dacă nu?!, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, a povestit Andreea despre prima expriență dureroasă a unei sarcini dureroase.

Cu câțiva ani înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, istoria s-a repetat.

Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin, momente cumplite: suspiciune de cancer

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile în urmă cu aproape doi ani, când s-a trezit în fața unei situații greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer.

”Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu”, a declarat Andreea Marin.

 

 

Publicat: 25 mai 2020, 09:16 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă