Andreea Marin, în lacrimi! Ce a făcut fiica ei, Violeta

Publicat: 28 May. 2020, 14:33 Vedete
Andreea Marin, în lacrimi! Ce a făcut fiica ei, Violeta

Andreea Marin a avut, recent, parte de un moment extrem de emoționant creat chiar de fiica sa, Violeta. Fosta Zână a surprizelor a povestiti totul pe pagina sa de Instagram.

„Dimineți cu iubire… Aseară, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspiraționale, editat odată cu cartea „Povestea mea”, Michelle Obama – mulțumesc, dragostea mea!

Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin că îmi mâzgălește cadoul.

Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste.

Uneori, ii credem doar „copii”, uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem că ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne îmbrățișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm să exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi?

Bună dimineața, pretuiește viața! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin.

Publicat: 28 May. 2020, 14:33 Vedete
Pe aceeași temă