Drama cumplită prin care a trecut Ștefan Bănică Jr. Fiul lui, Alexandru, îi aduce aminte mereu de ea!

Publicat: 25 May. 2020, 10:02 Vedete

Alexandru Bănică, cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr., a împlinit pe 13 mai un an de când a venit pe lume. Motiv de mare bucurie în familia renumitului artist.

„Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat.A devenit mult mai colorat și mai pur,mult mai viu și mai autentic.Viata acum este diferită. Vara are alt miros,iarna altă valoare și întreaga viața alt sens.Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș,ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou.Ador serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim!
Mama și Tata❤️”, scria pe Instagram mămica Lavinia Pârva în speciala zi.

Pe de altă parte, Ștefan Bănică Jr. povestea când i s-a născut băiatul că: “În ceea ce-l privește pe Alexandru, aș vrea să fie un om liber, să crească frumos şi înconjurat de dragoste. Asta e cel mai important. După care îşi va găsi singur drumul. Maturii au tot timpul senzaţia că vor putea ei să-şi dirijeze copiii, că-i vor duce ei pe linia cea bună. Eu nu cred în povestea asta! Sigur, copilului poţi să-i insufli nişte lucruri, niște valori, inclusiv prin puterea exemplului, poţi să-i dai nişte informaţii, astfel încât să aibă posibilitatea să aleagă singur, pentru el.”.

View this post on Instagram

#acasa

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official) on

„În viață există bine și rău, există plus şi minus, apă caldă şi apă rece, iar copilul n-are de unde să ştie cum să aleagă, dacă nu cunoaşte ambele situații, dacă nu face o comparaţie între ele. Prin urmare, asta vreau să-i transmit copilului meu: ideea că are libertatea să opteze. Deocamdată, Alexandru tră­iește în lumea basmelor. Și eu, și Lavinia îi citim multe poveşti, îi cântăm şi vorbim cu el tot timpul, ca şi cum ar fi un om mare. Iar Alexandru reacţionează fabulos!”, completa actorul pentru Formula AS.

Cu toate acestea, există în viața lui Ștefan Bănică Jr. un episod extrem de trist de care o să-i aducă aminte fiului lui toată viața.

Drama cumplită prin care a trecut Ștefan Bănică Jr. Fiul lui Alexandru îi aduce aminte mereu de ea!

 

Cuplul Bănică-Pîrva a decis să-ți boteze băiețelul după numele regretatului Alexandru Silviu Bănică, fratele mai mic al actorului din „Liceenii”.
La numai 25 de ani, mezinul marelui actor Ștefan Bănică Senior a fost ucis într-un cumplit accident de circulație. „Eu am copilărit cu Alexandru, cu fratele lui Ștefan Bănică Junior. Am avut o copilărie frumoasă, la Cumpătu ne întâlneam.

 

Și întâmplarea a făcut ca Alexandru să plece din lumea asta în fața Facultății de Teatru! Eu eram în sala de curs, s-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident, nu știam cine, ce și cum… Aia a fost”, declara la un moment dat actrița Alexandra Velniciuc care-l cunoștea foarte bine pe Alexandru.

Ștefan și Alexandru erau frați doar de tată. Primul rezultat din mariajul pe care Ștefan Bănică Senior l-a avut cu ziarista Sanda Liţeanu, iar cel de-al doilea din relația pe care a avut-o legendarul actorul spre sfârșitul vieții. Diferența dintre cei doi era de 10 ani.

Drama Marinei Voica pe care nu mulți o știu! Artista a rămas văduvă! Iubirea ei, distrusă de un cancer agresiv

Publicat: 25 May. 2020, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă