Drama ascunsă din viața Ginei Pistol. A fost abandonată de mamă, după divorțul părinților ei

Publicat: 13 Aug. 2021, 13:05 Vedete

Drama ascunsă din viața Ginei Pistol. Chiar dacă acum trece prin cea mai frumoasă perioadă din ultimii ani, de când a devenit mamă, vedeta de televiziune a suferit mult în copilărie din cauza deciziilor luate de părinții ei. 

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite vedete din România. A fost o surpriză extrem de mare să aflăm, în urmă cu doi ani, că formează un cuplu cu Smiley, și el, de asemenea, un artist iubit de milioane de români.

Relația lor s-a consolidat treptat, chiar dacă au fost și sceptici care nu au văzut de lungă durată această legătură. Iar de șase luni iată că trăiesc împreună cea mai frumoasă perioadă din viața lor, de când a apărut pe lume Josephine, fetița lor.

Drama ascunsă din viața Ginei Pistol. A fost abandonată de mamă

Despre trecutul Ginei Pistol nu se cunosc decât detalii profesionale, pentru că mereu a evitat să vorbească despre familia ei. Cea care a făcut dezvăluiri despre părinții ei a fost chiar bunica blondei, care a mărturisit că vedeta a aflat târziu adevărul din spatele unei decizii care i-a marcat copilăria: Gina a fost abandonată de mamă!

Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica vedetei într-un interviu pentru Libertatea.

Gina Pistol s-a împăcat cu tatăl ei

Şi asta nu este tot. Dumitra Pistol a susținut că Gina şi tatăl ei ar fi reluat legătura, după ce a aflat tot adevărul.

Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă”, a mai spus bunica blondei pentru aceeași sursă.

Publicat: 13 Aug. 2021, 13:05 Vedete
Pe aceeași temă