Cum a aflat Smiley că va deveni tătic! Cum i-a spus Gina Pistol că este gravidă

Publicat: 20 Feb. 2021, 10:28 Vedete

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi vor deveni, oficial, părinți pentru prima oară, iar fericirea este la cote maxime! Cum i-a spus, de fapt, Gina Pistol partenerului ei că a rămas gravidă. Smiley a mărturisit într-o emisiune de televiziune.

Totul a început când Lucian Colarez s-a înscris în emisiunea ”Românii au talent” de la Pro TV și a venit pe scenă ca sa își arate talentul. Tânărul de 32 de ani a început să cânte o melodie de dragoste în limba spaniolă. Chiar dacă Smiley a mărturisit că nu este un fan al muzicii latino, artistul a fost mulțumit de momentul de pe scenă, arată Cancan.

”Eu nu ascult muzica asta deloc, nu m-a prins niciodată, dar pot să apreciez felul în care o cânți tu, adică ești de acolo. Dacă închideam ochii ziceam că e unul care a venit din Spania și ne cântă de-alea d-ale lor. Ai o voce foarte bună. M-am uitat ca la un spectacol. Felicitări!”, a spus Smiley.

”E foarte interesant cât de mică e lumea. Mucho embarazada… așa i-am zis eu lui David Bisbal când l-am văzut ca să-i arăt că știu spaniolă. Glumesc”, a spus Andra.

”Mie așa mi-a zis Gina, la un moment dat mi-a zis: mucho embarazada! Soy embarazada. Și eu eram mucho”, a dezvăluit Smiley.

Ce nume au ales Gina Pistol și Smiley pentru fetița lor

Smiley și Gina Pistol mai au puțin până să devină părinți. În așteptarea marelui eveniment, cei doi au pregătit terenul pentru venirea pe lume a fetiței lor: au luat cărucior, scaun de mașină, pătuț și au reamenajat un spațiu pentru camera copilului.

Totodată, Smiley spune că e emoționat și că s-au consultat în privința numelui, dar îl vor dezvălui după ce Gina va naște.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță. Sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Abia aștept să o țin în brațe. Sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a zis Smiley într-o emisiune TV.

Sursă foto: capturi video youtube, capturi Instagram Gina Pistol

Publicat: 20 Feb. 2021, 10:28 Vedete
Pe aceeași temă