Ce nume au ales Gina Pistol și Smiley pentru fetița lor. Frumoasa blondă va naște în curând

Publicat: 19 Feb. 2021, 14:52 Vedete

Smiley și Gina Pistol mai au puțin până să devină părinți. În așteptarea marelui eveniment, cei doi au pregătit terenul pentru venirea pe lume a fetiței lor: au luat cărucior, scaun de mașină, pătuț și au reamenajat un spațiu pentru camera copilului.

Totodată, Smiley spune că e emoționat și că s-au consultat în privința numelui, dar îl vor dezvălui după ce Gina va naște.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță. Sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Abia aștept să o țin în brațe. Sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a zis Smiley într-o emisiune TV.

Tot el a spus că va ține un secret față de fetița lui. „Cu câte fete am fost înaintea lu’ maică-sa”, a dezvăluit Smiley cu zâmbetul pe buze într-un podcast cu Damian Drăghici.

Când va naște Gina Pistol

Frumoasa vedetă de televiziune, Gina Pistol, urmează să aducă pe lume primul său copil. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” se pregătește intens pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața sa, momentul când o va cunoaște pe fetița sa și a lui Smiley.

Îndrăgita vedetă numără zilele, micuța mult așteptată urmând să se nască în următoarele săptămâni! Deși în aproape toată perioada sarcinii, Gina s-a luptat cu retenția de apă, iubita lui Smiley este extrem de fericită și abia așteaptă să își întâlnească minunea!

„Băi, și nu vreau să vă stresez cu toate discuțiile mele despre a fi însărcinată și despre copii. Însă sunt și eu foarte fericită că trăiesc minunea asta! Mai ales când mi s-a spus că n-am șanse să trăiesc așa ceva”, spunea Gina.

”Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie. Dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, le-a spus, cu ceva timp în urmă, Gina Pistol fanilor de pe contul său de Instagram.

Smiley a povestit că atunci când a văzut-o pe micuță pentru prima oară la ecograf, s-a emoționat atât de tare încât a uitat să filmeze momentul.

CIAO.RO a aflat, în exlusivitate, despre sarcina Ginei

La finalul verii anului trecut, Ciao.ro afla, în exclusivitate, că Gina Pistol va deveni mămică. “Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată.

Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat, la acea vreme pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 19 Feb. 2021, 14:52 Vedete
Pe aceeași temă