Dragos Patraru, probleme in trafic! A fost sicanat de un sofer, dar politia nu a intervenit!

Publicat: 13 Nov. 2018, 20:10 News 3

Jurnalistul a marturisit ca a fost implicat intr-o sicanare in timp ce conducea pe DN1.

Dragos Patraru, probleme in trafic!

Dragos Patraru, probleme in trafic! A fost sicanat de un soferDeși văd toată faza, milițienii nu se sinchisesc. Nu sunt acolo pentru chestii de-astea. Cinci kilometri mai încolo, nervosul rulează liniștit pe prima bandă, cu 50 la oră. Totul pare în regulă. Trecem pe lângă el și asta îi reamintește probabil că se grăbea. Vine repede după noi, ne prinde (foto) și ne depășește din nou.

După care face dreapta și de duce în treaba lui. De-aia tot zic, seară de seară, la emisiune: da, sigur, n-avem infrastructură, dar de vină pentru atâția morți pe șosele suntem în primul rând noi. Cu lipsa noastră de educație, de înțelegere, de empatie”, a povestit Dragoș Pătraru.

Dragos Patraru sustine ca politia nu a intervenit

Dragos Patraru, probleme in trafic! A fost sicanat de un sofer„E mai complicat un pic. Nu am stat să explic, pentru că am considerat că e un amănunt lipsit de importanță. Mașina de poliție a venit de undeva din dreapta și a ajuns la nivelul nostru, au fost mașini oprite pe care noi le-am depășit. Practic, am fost în imposibilitatea de a ne da la o parte pentru o bucată de drum. Și nici nu puteam încetini, atâta vreme cât acel om era lipit de noi și ne împingea practic. Cam asta e treaba”, a mai spus el.

Dragos Patraru, in contre cu internautii

Dragos Patraru, probleme in trafic! A fost sicanat de un sofer„Oricum, mi se pare foarte amuzant să susții că suntem la fel de vinovați pentru că nu am vrut să depășim mașina de poliție cu un om care practic a încercat să ne sau să se omoare, fără să-și dea seama, punând brusc frână pentru ca noi să intrăm în el. Tare!”, i-a răspuns jurnalistul unui internaut care a comentat pe marginea situației.

„N-avea cum să mă vadă. Mașina mea este la reparat, iar cei de la service mi-au dat o altă mașină. Are geamuri prin care nu se vede, în spate”, i-a spus jurnalistul unui alt internaut care i-a spus că poate celui care care l-a șicanat nu-i place emisiunea lui de la Prima TV.

« Pagina anterioară

Publicat: 13 Nov. 2018, 20:10 News 3
Pe aceeași temă