Dragoș Bucur, anunț după 18 ani de căsătorie cu Dana Nălbaru. Ce spune despre adopție, dar și despre boala care îl macină zi de zi

Publicat: 02 nov. 2023, 11:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dragoș Bucur a fost invitat recent în podcastul lui Jorge, acolo unde a făcut dezvăluiri despre viaţa de familie. Celebrul actor şi-a deschis sufletul, aşa cum nu a mai făcut-o până acum şi a vorbit despre diabet, dar și adopția fiicei lui, Roxana India, acum în vârstă de 11 ani. 

Jorge a profitat de ocazie şi a vrut să afle de la Dragoş Bucur tot ce se poate despre viaţa lui personală. Despre cariera actorului se cunosc foarte multe detalii, însă în ceea ce priveşte familia, juratul de la Românii au talent a încercat să nu o expună prea mult.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Ce spune Dragoş Bucur despre întâlnirea cu Dana Nălbaru

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că actorul suferă de diabet de mulţi ani. De-a lungul timpului a învăţat să trăiască cu această boală, ba chiar recunoaşte că diagnosticul l-a ajutat să aibă o viață mult mai echilibrată.

„Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte din… e ca spălatul pe dinți! Pentru unii…”, a povestit Dragoș Bucur.

Ulterior, actorul şi-a adus aminte că la prima întâlnire cu Dana Nălbaru și-a făcut singur insulină.

„Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi cum să fie? După 18 ani avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!”, a spus amuzat actorul.

Ce spune prezentatorul TV despre adopţie

La fel ca şi Dragoş Bucur sunt foarte mulţi oameni care aleg să aibă grijă de un suflet care nu a avut atât de mult noroc. Astfel, Jorge a fost curios să afle cum a făcuta actorul acest pas.

„Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil e mai bun! Dacă stai să te gândești că foarte mulți oameni înfiază copii pentru a-i abuza, cum bănuiesc că ai văzut  în foarte multe documentare sau întâmplări din start… Dar se întâmplă din păcate foarte des. Bănuiesc că știi sau ai urmărit. Sunt tot felul  de cazuri mai ales în ultimii ani… iar motivele, pe lângă astea care sunt bolnăvicioase și ar trebui tăiate din rădăcină…

Sunt diverse motivele, de la oameni care  nu pot avea copii și într-adevăr  eu cred că e păcat să n-ai grijă de un copil dacă poți să ai grijă și îți dorești, până la cine știe, chestii personale, promisiuni în față, nu știu, în fața lui Dumnezeu sau în fața ta. Sunt atât de diferite motivele, că am mai vorbit așa de-a lungul timpului cu oameni care au înfiat, sunt… pot fi complet diferite motivele (…) Crede-mă că sunt foarte foarte diferite răspunsurile oamenilor.

Adică și dacă ți-aș spune eu probabil că nu ai auzit a doua oară de la altcineva care a adoptat. Nu poți să pui egal între motivele pentru care cineva face lucrul ăsta”, a povestit, foarte deschis, prezentatorul TV.

„E fata mea, da!”

Mai mult, juratul de la Românii au talent a mărturisit că nu a făcut niciodată diferenţe între copii.

Eu am descoperit iubirea unui copil care nu este al meu, dar e al meu acum, fata soției mele, și nici nu mă mai gândesc că e fata vitregă. E fata mea, da! Adică am simțit și simt profund iubirea și dragostea respectivă. M-am mai gândit și am mai văzut diverse persoane care au înfiat și  nu știu, parcă mi-ar plăcea să vină și din interiorul meu, a povestit, foarte deschis, prezentatorul de la ProTV.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 nov. 2023, 11:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×