Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis cofetărie. Produce dulciuri de lux, jeleuri cu prosecco și aur comestibil: „Sunt făcute în laboratorul nostru”

Publicat: 28 mai 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis cofetărie. Dana Nălbaru a devenit cunoscută, ca membră a formației muzicale Hi-Q. La ani de zile după dezbinarea trupei, Dana Nălbaru s-a pocăit și are o familie frumoasă alături de soțul ei, actorul Dragoș Bucur, și copiii lor. Nălbaru are și un business de succes cu bomboane de lux pentru adulți învelite în foiță de aur comestibilă. Iată cum a evoluat afacerea vedetei și la ce prețuri se vând bomboanele.

Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis cofetărie. Dana Nălbaru a devenit o femeie de afaceri de succes, datorită businessului cu dulciuri în foiță de aur de 24 de K. Dana Nălbaru s-a retras din lumina reflectoarelor, după dezbinarea trupei Hi-Q, preferând să se concentreze pe creșterea copiilor și pe rolul de soție pentru Dragoș Bucur. Vedeta este implicată și într-un business cu dulciuri de lux pentru adulți. Bomboanele comercializate de Dana Nălbaru sunt preparate într-un laborator propriu, conțin prosecco și sunt învelite în foiță de aur. Prețurile de pe site-ul oficial sunt destul de piperate, dar și produsul este unul pe măsura așteptărilor.

Dana Nălbaru a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis cofetărie

Dana a dat lovitura cu business-ul cu dulciuri pentru adulți. Vedeta a ales să se retragă din viața publică și să se pocăiască, iar în prezent este o femeie de afaceri cu un business de succes. Dulciurile Danei Nălbaru nu conțin gluten, zahăr sau lactoză. Bomboanele de lux pentru adulți au mare succes pe piață, preferatele fiind Gold Prosecco Bears’, jeleuri cu prosecco și aur comestibil de 24 K, care costă 49 de lei cutia de 85 de grame, potrivit prețurilor afișate în magazinul online.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că „aia de la Hi-Q face reclamă’ unor prăjiturele. Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii.

După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune.’, a scris Dana Nălbaru, pe pagina ei de Instagram.

Torturile Danei Nălbaru au mare succes la consumatori

Potrivit site-ului online, deserturile de lux comercializate de Dana Bucur au prețuri care reflectă calitatea. O cutie de 90 de grame de bomboane fine din cofetăria Danei Nălbaru costă 29 de lei și poate ajunge până la 59 de lei, pentru o cutie de 200 de grame. Unul dintre cele mai creative torturi este cel în formă de cub Rubik, desert pe care Dana Nălbaru l-a postat pe Instagramm.

„Torturile se bucură deja de succes în rândul iubitorilor de dulciuri fine, acum a venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, care a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume’, spunea Dana Nălbaru la deschiderea afacerii.

foto: social media

Publicat: 28 mai 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×