Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur angajează! Ce condiţii trebuie să îndeplineşti + Ce oferă

Publicat: 10 oct. 2023, 13:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Nălbaru s-a lăsat de mult de muzică și acum are propria sa afacere. Alături de soțul său, actorul Dragoș Bucur, fosta cântăreaţă a deschis recent, o brutărie artizanală, în zona Otopeni. Echipa cu care cei doi lucrează se măreşte. Cuplul îşi caută un nou angajat dedicat şi pasionat.

Dana Nălbaru a renunțat la muzică și s-a dedicat în totalitate creșterii copiilor. Ulterior, soţia lui Dragoş Bucur a luat decizia să deschidă o afacere și comercializează produse de cofetărie. Blondina a descoperit că are o pasiune pentru prăjituri şi a decis să o transforme într-o sursă de venit!

Dana Nălbaru şi-a deschis o patiserie

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur angajează!

Vedeta îşi doreşte să îşi extindă afacerea, iar recent a anunţat că angajează personal. Dana Nălbaru vrea ca cei care îi trec pragul să aibă parte de o experienţă plăcută, astfel, candidatul care urmează să primească postul trebuie să întrunească unele condiţii.

„Suntem un mic bakery artizanal din Otopeni și dorim să angajăm o/un vânzătoare/vânzător/patiser/cofetar. Salariu atractiv. Oferim training atât cât este nevoie ca persoana sa fie 100% autonomă și sigură pe ea. Se lucrează în ture. Detalii în privat”, se arată mesajul transmis pe un grup de Facebook.

Pe grupul de Facebook al oraşului Otopeni, cei interesaţi să se angajeze la patiseria vedetelor, găsesc mai multe detalii despre postul vacant. Responsabilitate, dedicare şi dorinţă de muncă sunt doar câteva caracteristici pe care Dana Nălbaru le caută la viitorul său angajat.

„Candidatul ideal

– Căutam tineri pasionaţi de a vinde cu un zâmbet larg, de a binedispune, responsabili
– Program 2 zile cu 2 zile
– Suntem la început de drum, avem un plan structurat pe termen lung, focusat pe creşterea brandului şi totodată dezvoltarea colegilor ce vor lucra cu noi

Descrierea jobului

-verifică şi recepţionează produsele
– participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare
– cunoaşte şi respectă rotaţia stocurilor, normele şi criteriile de depozitare a materiei prime
– determina necesarul de materii prime şi lansează comenzile de aprovizionare
– verifică calitativ şi cantitativ produsele recepţionate şi depozitează ingredientele alimentare
– urmează planul şi instrucţiunile HACCP
– respectă normele de igienă

Beneficiile vor fi discutate în cadrul interviului”, se mai arată în mesaj.

„Amândurora ne place să gătim”

Dragos Bucur și Dana Nălbaru și-au cumpărat o casă la țară. Cei doi s-au mutat acolo împreună cu toată familia și se bucură de liniște și de produsele natuarale. Cu toate acestea, s-au gândit și din ce să își câștige existența.

Așadar, Dragos Bucur și Dana Nălbaru și-au deschis o brutărie, în Otopeni, unde, printre altele, fac pâine artizanală.

”Poate să pară surprinzător, dar, de fapt, nu e chiar așa: realitatea este că amândurora ne place să gătim, amândurora ne place să mâncăm bine și sănătos, ne plac mâncărurile artizanale și pâinea ca aceea din copilărie și, nu în ultimul rând, ne plac dulciurile. (râde) Aşa că, dacă vreți ceva de genul ăsta, atunci găsiți la noi, în Otopeni!”, a declarat Dragoș Bucur despre afacerea familiei.

Actorul a mărturisit și că încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa.

”Cică, în momentul în care începi să negociezi timp și nu bani, poți spune că ai îmbătrânit. (râde) Am ce­va ani de când, pentru mine, timpul este mult mai important decât banii și cam toată viața încerc să mi-o aranjez în jurul acestei scale a valorilor, în care timpul petrecut cu ai mei este cel mai prețios. Muncesc pentru că, din păcate, nu am moștenit nimic de la vreo mătușă, dar muncesc doar în pau­zele dintre vacanțe.

Alternez călă­to­riile cu camper-ul, cu munca la casa din livadă. Ambele activități mă ajută să îmi încarc bateriile în moduri di­fe­rite. Îmi place foarte mult să merg pe munte şi ies periodic cu câțiva din­tre colegii din echipa de la „Visuri la cheie”, iar o ieșire din asta de două zile îmi dă energie pentru încă o lună de efort profesional”, mai spus Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru, rețetă de bomboane pentru adulți, cu aur și prosecco!

Numele prăjiturilor este un acronim și reprezintă asocierea celor două prenume ale Danei Nălbaru. „Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele. Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, spunea Dana Nălbaru, pe pagina ei de Instagram.

“Unii oameni pleacă din călătorii cu suveniruri și vederi, alții cu fotografii sau bijuterii. Eu și Dana luăm din fiecare loc deosebit în care mergem câte o bomboană sau o prăjitură. Pentru a păstra cu noi atmosfera și aroma specifice locului respectiv. 

Dana Nălbaru, rețetă de bomboane pentru adulți, cu aur și prosecco!

În timpul unei vacanțe în Danemarca, Danei i-a venit ideea creării unei colecții deosebite de bomboane pentru oameni și locuri dragi, pentru că felul în care te simți într-un anumit loc se transformă în amintiri prețioase pentru fiecare dintre noi. Cred că o cutie deosebită de bomboane este un mod perfect de a-i spune unei persoane cât de importantă este pentru tine și în același timp îi amintește că nu o vei uita niciodată”, spunea Dragoș Bucur, în comunicatul de presă de la lansare.

„După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune.

Bomboanele comercializate de Dana Nălbaru au o varietate de gusturi și de arome

Torturile se bucură deja de succes în rândul iubitorilor de dulciuri fine, acum a venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, care a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume”, spunea Dana Nălbaru.

Bomboanele comercializate de Dana Nălbaru au o varietate de gusturi și de arome. Sunt fără gluten, zahăr sau lactoză, iar seria de lux din colecția pentru adulți o reprezintă ursuleții “Gold Prosecco Bears”, jeleuri cu prosecco și aur comestibil de 24 K, și “Champagne Strawberry Deluxe”, căpșuni confiate, cu șampanie. Ursuleții cu prosecco și foiță de aur costă 49 de lei cutia de 85 de grame, potrivit prețurilor afișate în magazinul online.

Dar iată că Dana nu se oprește aici. Potrivit Click!, artista și-ar fi deschis și o brutărie artizanală în zona Otopeni, loc în care muncește cot la cot cu angajații.

Sursă foto: social media

Publicat: 10 oct. 2023, 13:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă