Draga Olteanu Matei a implinit 85 de ani! „Vreau sa joc si acum, dar nu mai imi propune nimeni!”

Publicat: 24 Oct. 2018, 10:38 Vedete

Una dintre marile actrite ale Romaniei s-a retrast la Piatra Neamt si se pare ca a fost uitata de toata lumea mai ales dupa ce sotul ei a murit.

Draga Olteanu Matei la 85 de ani! „Vreau sa joc si acum” Draga Olteanu-Matei a imbatranit si e grizonata toata. Una dintre actritele de aur ale Romaniei astazi implineste 85 de ani.

Una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania a ajuns sa fie de nerecunoscut acum la batranete si se pare ca lumea a inceput sa o uite. A slabit foarte mult si nu mai este actrita robusta de alta data. Acum dupa cateva probleme de sanatate Draga Olteanu s-a retras departe de viata agitata din Bucuresti si traieste o viata linistita la Piatra Neamt dupa o cariera de 50 de ani pe scena teatrelor.

Astazi Draga Olteanu implineste 85 de ani si a fost contactata de tabloidul Click: “Vă mulţumesc pentru urări în avans, mai ales că eu niciodată nu răspund la telefon de ziua mea pentru că nu-mi place să fiu felicitată! Ce-mi doresc de ziua mea? Minte limpede, cuget curat şi inimă bună. O să fiu invitată la Cinema Dacia din Piatra Neamţ la «Săptămâna Filmului Românesc», unde se vor difuza şi multe filme cu mine în rol principal. Am primit invitaţia de la Ionel Arsene, preşedintele Consiliul Judeţean Neamţ, care a venit cu flori la mine. Or să fie şi multe filme bune în care nu joc, filme care i-au bucurat pe telespectatori, de-a lungul timpului”. a declarat ea

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Oct. 2018, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă