Dorian Popa, noul prezentator de la Xtra Night Show. Ce se intampla cu Dan Capatos

Publicat: 23 sept. 2018, 15:52 Autor: Simona Vedete

Se pare ca reality show-urile sunt puncte de lansare pentru multe vedete, mai ales pentru postul de prezentator. Dorian Popa este al treilea care reuseste aceasta performanta.

Intai a fost Vladimir Draghia, castigatorul primului sexon din Exatlon, care prezinta, alaturi de Ilinca Vandici, show-ul „Fan Arena”.

Dupa i-a urmat pe urma Catalin Cazacu, una dintre vedetele de la „Exatlon”, care acum prezinta „Cash Taxi Vulturii de noapte”.

Si cel mai nou membru intrat in randul prezenttorilor este artistul Dorian Popa, care incepand de maine, 24 septembrie, va prezenta emisiunea „Xtra Night Show”, alaturi de Dan Capatos.

 

Dorian Popa, noul prezentator de la Xtra Night Show

 

Alaturi de Dorian Popa si Capatos raman in continuare actorul Catalin Bordea si DJ-ul recunoscut international, Vika Jigulina.

Dan Capatos a facut o declaratie pe aceasta tema, si a anunta ca formatul emisiunii va ramane neschimbat.

”Telespectatorii noștri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane și cărora le mulțumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeași stare de bună dispoziție.

Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său și cu pofta lui de viață, chiar și dintr-un scaun cu rotile, așa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Așa că, putem spune că totul va merge ca pe roate…”, spune Dan Capatos.

Dorian Popa, noul prezentator de la Xtra Night Show. Ce se intampla cu Dan Capatos

Cu aceasta ocazie, Dorian Popa va povesti despre experienta „Ultimul Trib”.

Dorian Popa, noul prezentator de la Xtra Night Show. Ce se intampla cu Dan Capatos

„Logic că mă vedeam măcar până în finala ”Ultimul Trib”, însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu același optimism și cu aceeași energie pe care le-am avut dintotdeauna.

Mă bucur că am avut parte și de reversul proverbului ”Un rău nu vine niciodată singur” și că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la „Xtra Night Show”.

Sfătuiesc toți oamenii care trec prin momente grele în viață să nu își piardă speranța și să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni”, a spus acesta.

Publicat: 23 sept. 2018, 15:52 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă