Dorian Popa, despre moartea tatălui său: „Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău”

Publicat: 16 Mar. 2021, 08:54 Vedete

Dorian Popa este un artist și vlogger de succes din România în prezent, care a reușit să acapareze un public larg cu felul său de a fi și prin munca pe care a depus-o de-a lungul anilor. Totuși, nu multe persoane știu că în spatele chipului mereu fericit se ascunde o dramă pe care nu a uitat-o vreo secundă.

Dorian Popa a vorbit în cadrul unui podcast despre lucrurile mai puțin știute despre el, din copilărie, din perioada în care mama lui suferea foarte tare. În urmă cu mulți ani, tatăl său s-a stins din viață, iar artistul a mărturisit că nu îi pare rău că nu a luat parte la înmormântarea lui. Când era doar un copil, părinții lui au divorțat, iar mama lui Dorian Popa a suferit foarte mult.

„Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert. Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci că trebuie să stau cu mama”, a declarat Dorian Popa în cadrul unui podcast, arată Cancan.

“Mi-a dat un mesaj după mulți ani, dar când știu cât rău i-a făcut mamei mele, câte tone de lacrimi a vărsat mama din cauza lui. Mi-a dat un mesaj când am ajuns celebru și mi-a zis doar atât: felicitări!”, a adăugat Dorian Popa.

Povestea dramatică din spatele succesului

”La 20 de ani, nu doar că am avut dificultăți financiare. Maică-mea s-a supărat pe mine. Tatăl meu deja se despărțise de ea. Dacă nu mă înșel și decedase la momentul acela…

Noi avem o poveste puțin tragică. Se știe că în urma unui divorț există un proces care se numește partaj. Acolo lucrurile se împart frățește între soți, jumi-juma. Și în momentul în care tatăl nostru a luat jumătatea pe care o merita și nu a mai ținut legătura cu noi, mama mea a luat jumătatea ei, dar ea nu a putut să recumpere proprietăți imobiliare, logic.

A folosit banii că să ne ajute pe noi să terminăm facultățile, să ajungem oameni cu carte și pe picioarele noastre. Să ne ajute pe mine și pe fratele meu, care este medic în Germania. El a terminat al doilea facultatea din Constanța și îmi place să mă mândresc cu el”, povestește Dorian.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 16 Mar. 2021, 08:54 Vedete
Pe aceeași temă