Care este numele complet al lui Dorian Popa. Povestea dramatică din spatele succesului

Publicat: 22 Feb. 2021, 14:15 Vedete

Dorian Popa este fără dar și poate unul dintre cei mai iubiți cântăreți și vloggeri din România. Artistul are un șarm aparte, astefel că este urmărit de mii de persoane pe conturile sale de socializare. 

Dorian Popa este foarte activ pe rețele de socializare. Cântărețul constănțean postează zilnic diverse imagini și filmulețe prin care își  ține fanii la curent cu orice noutate din viața lui.

Recent, artistul și-a lăsat fanii uimit fanii, atunci când a acceptat cea mai inedită provocare. Ținând cont de faptul că el folosește deseori cuvântul „Hâtz”, apelativ cu care este deja asociat mereu, un internaut l-a întrebat dacă are curaj să adauge această poreclă în buletin.

Dorian Popa: ”Lumea mă ştie de Hâtz”

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume.

Sună în felul următor: “când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta. Precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: “păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”. Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea sunt obişnuite cu nebunia mea”, spunea artistul, în urmă cu câteva săptămâni.

Până când ”Hâtz” va apărea în cartea de identitate a lui Dorian Popa, numele complet al artistului este Popa Dorian-Laurențiu, cel de-al doilea nume fiind cunoscut de puține persoane, notează Spynews.

Povestea dramatică din spatele succesului

”La 20 de ani, nu doar că am avut dificultăți financiare. Maică-mea s-a supărat pe mine. Tatăl meu deja se despărțise de ea. Dacă nu mă înșel și decedase la momentul acela…

Noi avem o poveste puțin tragică. Se știe că în urma unui divorț există un proces care se numește partaj. Acolo lucrurile se împart frățește între soți, jumi-juma. Și în momentul în care tatăl nostru a luat jumătatea pe care o merita și nu a mai ținut legătura cu noi, mama mea a luat jumătatea ei, dar ea nu a putut să recumpere proprietăți imobiliare, logic.

A folosit banii că să ne ajute pe noi să terminăm facultățile, să ajungem oameni cu carte și pe picioarele noastre. Să ne ajute pe mine și pe fratele meu, care este medic în Germania. El a terminat al doilea facultatea din Constanța și îmi place să mă mândresc cu el”, povestește Dorian.

Sursa foto: Arhiva Ciao, Facebook Dorian Popa

Publicat: 22 Feb. 2021, 14:15 Vedete
Pe aceeași temă