Dorian Popa a trecut prin momente grele! Mama lui a ajuns de urgență la spital

Publicat: 05 Jun. 2021, 13:05 Vedete

Dorian Popa a trecut prin momente grele recent, după ce mama lui a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Aceasta se confruntă cu probleme de sănătate, potrivit declarațiilor artistului.

Dorian Popa a mărturisit faptul că mama lui a trebuit să se prezinte de urgență la spital, pentru a facilita de o intervenție rapidă. Mama artistului are o piatră la rinichi de 14 mm, iar în weekend va trebui să suporte intervenția pentru a scăpa de problemă. Vedeta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

”Norocoşi noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că Mamişor este un zâmbet toată. Problema e că ea e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm. Mulţumim din suflet domnului doctor urolog (…), din suflet mulţumim pentru că a fost acolo alături de noi. Mamişor voia să rezolve problema peste două săptămâni, că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis: Nu, sâmbăta asta, dacă vreţi să mai ajungeţi la nuntă. Ca să nu mai zic cât o cert zilnic pentru că nu bea apă. Piatra a coborât pe ureter”, le-a spus Dorian Popa celor care îl urmăresc pe social media, citează Cancan.ro.

Povestea dramatică din spatele succesului

”La 20 de ani, nu doar că am avut dificultăți financiare. Maică-mea s-a supărat pe mine. Tatăl meu deja se despărțise de ea. Dacă nu mă înșel și decedase la momentul acela…

Noi avem o poveste puțin tragică. Se știe că în urma unui divorț există un proces care se numește partaj. Acolo lucrurile se împart frățește între soți, jumi-juma. Și în momentul în care tatăl nostru a luat jumătatea pe care o merita și nu a mai ținut legătura cu noi, mama mea a luat jumătatea ei, dar ea nu a putut să recumpere proprietăți imobiliare, logic.

A folosit banii că să ne ajute pe noi să terminăm facultățile, să ajungem oameni cu carte și pe picioarele noastre. Să ne ajute pe mine și pe fratele meu, care este medic în Germania. El a terminat al doilea facultatea din Constanța și îmi place să mă mândresc cu el”, povestește Dorian.

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 05 Jun. 2021, 13:05 Vedete
Pe aceeași temă